Kuriozas: svetima mašina susiruošė į užsienį? | KaunoDiena.lt

KURIOZAS: SVETIMA MAŠINA SUSIRUOŠĖ Į UŽSIENĮ?

Šalia uostamiesčio įsikūrusiame privačių namų kvartale susiklostė kuriozinė situacija. Namo savininkas, išvydęs prie savo mašinos nematytą vyrą, net žagtelėjo išgirdęs, kad jo mašina neprašytas svečias ruošiasi važiuoti į užsienį.

Kalotėje esančio namo savininkas nepažįstamąjį pastebėjo, kai šis jau buvo atidaręs jo automobilio dureles.

„Kažkoks keistas tipas vaikšto po kiemus ir bando paimti mašinas. Ką tik sutikau jį savo kieme, buvo jau atidaręs mašinos dureles. Atėjęs klausiau jo „ką čia veiki?“ – socialiniame tinkle istoriją nupasakojo mašinos savininkas.

Neprašytas svečias ėmė įtikinėti, kad jam kažkas nurodė pasiimti tokios pat markės automobilį, kuris stovėjo kieme.

„Jis man rodė telefone susirašinėjimą, jam kažkas liepė ateiti ir pasiimti šį automobilį. Rodė, kaip nusiuntė kažkam mašinos fotografiją ir klausė, ar šitą mašiną paimti? Ir jam atrašė, kad taip“, – socialiniame tinkle rašė gyventojas.

Galų gale žmogus išvarė neaiškų veikėją iš kiemo ir perspėjo kitus kaimynus, kad nepažįstamasis toliau vaikšto po Kalotę.

Paaiškėjo, kad jis nužingsniavo Medelyno gatve, tada buvo įsukęs į Tauro gatvę.

Faktas tas, kad jeigu būčiau raktelius mašinoje palikęs, mano mašina dabar būtų pakeliui kažkur į užsienį.

Kiti gyventojai iš karto sunerimo dėl tokio pranešimo, klausė, ar mašinos savininkas apie įvykį pranešė policijai.

„Labai keista bus, jeigu nepranešėte. Užverbuotas gal kažkoks vaikšto vidury baltos dienos, vagia mašinas“, – stebėjosi netoliese gyvenantis žmogus.

Netrukus pranešimo autorius patikslino, kuo baigėsi neįtikėtina jo istorija.

„Policijai pranešiau ir nusekiau, kur jis eina. Nuėjo į Medelyno gatvę ir ten iš tikrųjų įsėdo į labai panašią mašiną, kokią jis pas mane kieme kraustė. Tai gal iš tiesų susipainiojo? Na, jeigu ir suklydau, galvoju, kad geriau informuoti nei nieko nedaryti. Bet faktas tas, kad jeigu būčiau raktelius mašinoje palikęs, mano mašina dabar būtų pakeliui kažkur į užsienį“, – patikslino pranešimo autorius.

Netrukus atsiliepė kitos mašinos savininkas.

„Neprakaituokite, žmogus apsiriko, nes navigacija ne ten nuvedė. Rado mašiną pas mane, kurią turėjo pasiimti. Juk visada galima su žmogumi pasišnekėti, o ne iš karto skambinti į policiją“, – kaimynus ramino gyventojas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Meskis

Tikriausiai apsirukes atejo,Morganos draugelis?

KFC tinklai zino tiesa

Nevaziuok, durniau. Kita savaite Rusija puls lietuva

benski kuriozas

mano automobiliu kawiansko vagies varnos romualdo bendras ne tik susiruošė bet ir išvažiavo į užsienį. Ten įkliuvo. Policija įtarė apie desėtką tokių išvykų. Ir sučiupo vagį su dar dviem auto, paruoštom išvykti. Su jau padirbtais dokumentais.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS