Laisvės gynėjų dienos proga klaipėdiečiams – mero V. Grubliausko sveikinimas | KaunoDiena.lt

LAISVĖS GYNĖJŲ DIENOS PROGA KLAIPĖDIEČIAMS – MERO V. GRUBLIAUSKO SVEIKINIMAS

  • 16

Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas sveikina klaipėdiečius Sausio 13-osios proga, ragindamas pagerbti žuvusiųjų už valstybės Nepriklausomybę atminimą.

„Mieli klaipėdiečiai,

Sveikinu Laisvės gynėjų dienos – Sausio 13-osios įvykių 30-mečio proga!

Prisiminkime šias svarbias istorines 1991-ųjų akimirkas, anuomet sujaudinusias ir suvienijusias visą Lietuvą, žinias, apskriejusias pasaulį. Pagerbkime žuvusiųjų už valstybės Nepriklausomybę atminimą, nes dėl šių žmonių galime džiaugtis Laisve. Laisvė – tai didžiausia kiekvieno žmogaus ir visos tautos vertybė, todėl branginkime ir saugokime Ją. Didžiuokimės mūsų Laisve, didžiuokimės mūsų Tėvyne.

Šiemet Laisvės gynėjų dienos proga Laisvės laužų nekūrensime, tačiau tegu kiekviename lange dega savas atminimo „laužas“ – žvakutė, skirta kovotojų už Laisvę atminimui“, – sakoma V. Grubliausko sveikinime.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Pranas Pričkus

Mums įtikti sunku. Pasveikina blogai, nepasveikins vėl bus blogai? Gal geriau būtų negynę? Aš kovojau už šią nepriklausomybę, pasirodo ją iš naujo užgrobė landsberginė chunta, geriau būčiau nekovojęs. Todėl kovo 11-osios tikrai nešvęsiu, man tai gedulo ir nevilties diena.

Ko čia

putojat?taigi į mero pareigas ieina miesta sveikint

Puteikiniams

Tai ne gedulo diena,o laisvės gynęjų diena.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS