Laisvės partija kviečia išreikšti simpatijas kandidatams į Klaipėdos mero postą | KaunoDiena.lt

LAISVĖS PARTIJA KVIEČIA IŠREIKŠTI SIMPATIJAS KANDIDATAMS Į KLAIPĖDOS MERO POSTĄ

  • 34

Laisvės partijos Klaipėdos skyrius pradeda pirminius rinkimus – partijos kandidatais į miesto merus pretenduoja tapti septyni bendruomenės iškelti nominantai. Atiduoti savo balsą pirminiuose rinkimuose ir išreikšti simpatijas norimam Laisvės partijos kandidatui į Klaipėdos merus atviroje apklausoje kviečiami visi klaipėdiečiai.

Tarp pirminiuose rinkimuose iškeltų kandidatų – verslininkė, aplinkosaugos entuziastė Birutė Andruškaitė, gydytojas chirurgas Karolis Daktaras, aktyvi klaipėdietė Marija Gruzbarzdė, krepšininkas Martynas Mažeika, dabartinis Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas, Klaipėdos vicemeras Arvydas Cesiulis bei susisiekimo viceministras Mindaugas Tarnauskas.

„Didžiuojuosi, kad Klaipėdoje Laisvės partija yra vienintelė visuomenei atvira politinė jėga, nes jos kandidato į merus rinkimuose dalyvauti ir apklausoje balsuoti gali bet kuris liberalias idėjas remiantis miestietis. Noriu pakviesti žmones būti aktyviais, apsisprendžiant, kokia bus Klaipėda ateityje“, – sako Laisvės partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė.

Laisvės partijos Klaipėdos skyriaus pirmininkas Jevgenij Sokolov džiaugiasi, kad atviras kvietimas dalyvauti pirminiuose kandidato į Klaipėdos merus rinkimuose sulaukė didelio miestiečių aktyvumo.

„Dėkojame visiems, pasiūliusiems savo kandidatą į Klaipėdos miesto merus – sulaukėme išties daug puikių kandidatų, kurie atitinka mūsų organizacijos idėjas ir vertybes. Pasidžiaugti galima ir tuo, kad didžioji dauguma iš žmonių pasiūlytų kandidatų neprieštaravo sudalyvauti visuomenės apklausoje, kuria sieksime išsiaiškinti miestiečių simpatijas – ką jie norėtų matyti kandidatu į Klaipėdos mero postą nuo Laisvės partijos“, – sako J. Sokolov.

Atviro balsavimo rezultatai – vienas iš kriterijų, pagal kuriuos skyrius apsispręs, koks kandidatas(-ė) drauge su Laisvės partija sieks Klaipėdos mero posto kovą vyksiančiuose merų rinkimuose.

Savo balsą apklausoje galite atiduoti žymėdami pasirinktą kandidatą prie šio straipsnio esančiame apklausos skydelyje.

Arvydas Cesiulis.

Birutė Andruškaitė.

Karolis Daktaras.

Marija Gruzbarzdė. 

Mindaugas Tarnauskas.

Martynas Mažeika.

Vytautas Grubliauskas. 

Politinė reklama apmokėta iš Laisvės partijos PK sąskaitos. Užs. 1838099.

GALERIJA

  • Laisvės partija kviečia išreikšti simpatijas kandidatams į Klaipėdos mero postą
Partijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (34)

Laisves Partija

Tik uz Vytauta Grubliauska! Miescius jau pazysta, miestieciai zino jo rengiama Juros svente, ar kitus dziazo koncertus. Uz bohemiska Klaipeda!

Rick Vytas Macys

Man Birute tiktu gerai kaip meras!

Dovilė

Kaip balsuoti, kai neveikia balsavimo forma? :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS