Laužome mitus apie sofas lovas | KaunoDiena.lt

LAUŽOME MITUS APIE SOFAS LOVAS

  • 0

Galbūt kažką tai ir nustebins, tačiau nuomonė apie sofas lovas ne visuomet būna teigiama.

To priežastimi dažniausiai tampa šiuos baldus supantys stereotipai ir mitai. Visgi sofa lova yra praktiškas pasirinkimas. Dienos metu ji gali būti naudojama kaip sofa, o naktį lengvai paverčiama į lovą. Dėl sklindančių klaidingų įsitikinimų, žmonės dvejoja ir kartais net bijo investuoti į tokius baldus. Taigi, pasistengsime paneigti ir išsklaidyti paplitusias baimes, stabdančias nuo jų įsigijimo.

Šie baldai nepatogūs

Galvodami apie šiuolaikines sofas lovas, galime pamiršti strypus, įsirėžusius į nugarą, ir plonus, nepatogius čiužinius, dažniausiai siejamus su nekokybišku miegu. Tokio tipo baldai dėl aukštos kokybės čiužinių, tvirtų vidinių spyruoklių ir minkštų, tačiau savo formą puikiai išlaikančių pagalvių suteikia maksimalų komfortą visą dieną ir naktį.

Baldai Klaipėdoje – patogus pasirinkimas norintiems pasižvalgyti po platų sofų lovų asortimentą. Nuvykus į firminę parduotuvę, jus pasitiks profesionalūs konsultantai, kurie galės išsamiai papasakoti apie bet kurią dominančią sofą. Na, o jei norite sužinoti, kur yra artimiausia parduotuvė, tiesiog spauskite čia: baldai Klaipėda.

Jie tinka tik mažose erdvėse

Žinoma, sofa lova yra puiki alternatyva žmonėms, neturintiems daug vietos ir norintiems kompaktiško bei praktiško baldo. Tačiau ji taip pat idealiai tinka ir tiems, kurie ieško universalumo didelėse patalpose, pavyzdžiui, svetainėje ar svečių kambaryje.

Tokius baldus sudėtinga naudoti

Kartais girdima nuomonė, kad sofą lovą sunku pastatyti ir tam reikia daug pastangų. Tačiau tiesa ta, kad daugelis šiuolaikinių sofų turi patogų miegamąjį mechanizmą, kuris leidžia šį baldą lengvai paversti lova bei atvirkščiai. Be to, pakeliamas mechanizmas nebraižo grindų dangos.

Jie skirti tik laikinam naudojimui

Dar viena klaidinga nuomonė apie miegamojo tipo sofas yra ta, kad jos skirtos tik svečiams pernakvoti. Tačiau tai galime drąsiai paneigti. Sofa lova su miegamuoju mechanizmu kuo puikiausiai tinka ir kasdieniniam naudojimui. O siekiant dar didesnio patogumo, ant jos galima naudoti papildomą antčiužinį.

Ant tokio baldo gali miegoti tik vienas asmuo

Išskleidžiama sofa lova gali būti tinkama ne tik vienam asmeniui, bet ir poroms ar net šeimos. Šių baldų dydžių įvairovė suteikia galimybę išsirinkti sau tinkamiausią variantą. Taigi, verta nedvejoti ir leistis į paieškas, kurios tikrai turėtų būti sėkmingos.

Apibendrinant, svarbu prisiminti, kad tokio tipo baldai skirti ne tik svečiams ar laikinam naudojimui, bet ir nuolatiniam kokybiškam miegui. Tai yra puikus pasirinkimas, ieškantiems vietą taupančio sprendimo, kompaktiškumo ir patogumo, telpant į biudžetą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS