„Lieknėjimo akademija“ kviečia moteris išmokti gyventi sveikiau ir be antsvorio | KaunoDiena.lt

„LIEKNĖJIMO AKADEMIJA“ KVIEČIA MOTERIS IŠMOKTI GYVENTI SVEIKIAU IR BE ANTSVORIO

  • 10

Per didelis kūno svoris ir su tuo susijusios bėdos kamuoja kas trečią žmogų. Įkyrūs skausmai, padidėjęs kraujospūdis, nuolatinis nuovargio ir apatijos jausmas – tai tik dalis problemų, dėl kurių gyvenimas tampa nebemielas. Jaučiatės prastai, bet nesiryžtate pakeisti įprasto gyvenimo būdo?

Vienam tai išties sunku, bet kartu su būriu bendraminčių, padedant specialistams, daug lengviau ir smagiau.  Sveikatingumo ir sporto klubas „Apelsinas” kviečia moteris į „Lieknėjimo akademiją”. Čia jos tirpdys nereikalingus kilogramus, mokysis teisingai sportuoti ir sveikai bei skaniai maitintis.

Išmoks sveikai sportuoti ir maitintis

Kaip malonu sulaukti komplimentų dėl pasikeitusios išvaizdos. O ir pačioms sau patikti. Juk svarbiausia pamilti save. Kaip tai padaryti, kai skubėdamos kuo daugiau nuveikti, pamirštame skirti laiko sau, negirdime savęs ir vengiame pažvelgti į veidrodį? Šiame pokyčių kelyje jus lydės didžiulę profesinę patirtį sukaupusios „Apelsino” trenerės kartu su klubo grupinių treniruočių vadove, mitybos specialiste ir šio projekto autore Kristina Kesminiene. 

10 savaičių trukmės projektas startuoja spalio 23 dieną „Apelsino“ klubuose Vingyje ir Studlende. „Lieknėjimo akademijos“ tikslas – padėti moterims įgyti sveikos gyvensenos įgūdžių, kad jos galėtų pasiekti ilgalaikių išvaizdos ir savijautos pokyčių. Projektas, anot K. Kesminienės, skirtas moterims, kurios paprastai vengia lankytis sporto klube: „Tai dažniausiai antsvorio turinčios, brandesnio amžiaus moterys, kurioms nedrąsu lankytis bendrose treniruotėse, nors jos trokšta būti gražios ir sveikos“.

Kas savaitę – po pusę kilogramo mažiau

„Lieknėjimo akademijoje“ moteris nuolat pasitiks ir su jomis bendraus viena trenerė ir mitybos specialistė. Numatyta daug individualių susitikimų su kiekviena projekto dalyve, siekiant aptarti jų tikslus, išsiaiškinti gyvenimo būdo, savijautos, mitybos ypatumus.

Projekto sumanytojai užtikrina, kad kiekviena moteris atsikratys nuo 6 iki 8 kilogramų nereikalingo svorio! Pasitelkusios autorinę SMART training treniruočių metodiką moterys lieknės sveikai ir palaipsiniui – po pusę kilogramo per savaitę. Galiausiai per 10 savaičių bus pasiekti ryškūs ir matomi rezultatai – moterys akivaizdžiai sulieknės ir gražiausias metų šventes pasitiks gražesnės ir geresnės savijautos.

Remdamasi savo patirtimi drąsiai garantuoju, kad dalyvių apimtys sumažės nuo 20 iki 50 centimetrų!

„Lieknėjimo akademijos“ dalyvės, baigusios 10 savaičių projektą, linksmos bėgs pirkti dydžiu  ar net  dviem mažesnes sukneles.

Geriausias metas pokyčiams

Projekto dalyvės atliks vadinamąjį „Smart Fit“ diagnostikos testą, kūno sudėties analizę, bus įvertinta jų laikysena, išmatuotos kūno apimtys. Atsižvelgusios į kiekvienos moters sveikatos būklę ir poreikius, specialistės sudarys individualią treniruočių programą, mitybos specialistė K. Kesminienė padės išmokti sąmoningai ir sveikai maitintis.

„Mokysimės stebėti savo pulsą, raumenų darbą, pačioms reguliuoti fizinį krūvį. Iš akademijos moterys išeis ne tik sulieknėjusios, sutvirtėjusios, bet ir įgijusios daug žinių apie sveiką sportavimą ir taisyklingą mitybą. Tai labai svarbu norint, kad rezultatai būtų ne trumpalaikiai, o kad gyvenimas ir savijauta iš esmės pagerėtų“, - sako idėjos autorė K.Kesminienė.

„Lieknėjimo akademijoje“ abiejuose „Apelsino“ klubuose susirinks po dešimt lieknėti sveikai pasiryžusių moterų. Dalyvių skaičius ribojamas, siekiant kiekvienai skirti kuo daugiau dėmesio ir individualios pagalbos. Susitikimai ir treniruotės vyks iš pradžių du, o vėliau ir daugiau kartų per savaitę. Dalyvių patogumui treniruočių laikas bus derinamas su kiekviena individualiai, atsižvelgiant į jų darbo grafiką ir pageidavimus.

„Lieknėjimo akademija“ laukia visų moterų, svajojančių puikiai jaustis, patikti sau ir kitiems. Dabar geriausias metas pradėti gyventi sveikiau ir taip, kaip iš tiesų norisi!

Registracija vyksta iki spalio 20 dienos. Daugiau informacijos užsukus į artimiausią sveikatingumo klubą „Apelsinas“ arba klubo „Apelsinas“ feisbuko paskyroje.

GALERIJA

  • „Lieknėjimo akademija“ kviečia moteris išmokti gyventi sveikiau ir be antsvorio
„Apelsino“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Asta

Maziau eskit ir nereikes jokiu svorio metimo programu!

Apelsinas

Sveiki, mielosios Janina, Lione, Jovita, Danguole ir Jūrate! Labai malonu, kad Jus domina "Lieknėjimo akademija". Prašome dėl visų kilusių klausimų susisiekti su klientų vadybininke Rasmina tel. +370 616 76 116, ji Jums suteiks visą reikalingą informaciją. Ačiū!

Janina

Įdomus projektas! Ryt apsilankysiu pas Jus klube dėl papildomos informacijos. Manau, kad prisijungsiu su martele kartu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS