M. Junokas sutiko baigti pradėtus darbus | KaunoDiena.lt

M. JUNOKAS SUTIKO BAIGTI PRADĖTUS DARBUS

Iki šių metų pabaigos Kūno kultūros ir rekreacijos centro vadovo pareigas dar eis Marius Junokas. Kiek ilgiau darbuotis jam teks tam, kad būtų sklandžiai pasirengta naujo centro, prižiūrėsiančio uostamiesčio sporto bazes, veiklos pradžiai.

Laukiančias permainas ir likusius darbus antradienį Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas aptarė su Kūno kultūros ir rekreacijos centro direktoriumi M.Junoku.

V.Grubliausko teigimu, M.Junoko įgaliojimų galiojimo terminas baigsis rugsėjo viduryje, o nuo sausio pradės veikti nauja institucija – Klaipėdos miesto sporto bazių priežiūros centras, kuriam bus ieškoma vadovo.

"Kyla paprastas klausimas – nuo rugsėjo vidurio, kai baigsis M.Junoko įgaliojimų galiojimo terminas, iki sausio 1 d. susidarys tam tikras vakuumas. Kaip jį reikės pergyventi?" – klausė V.Grubliauskas.

Miesto vadovas M.Junoko teiravosi, ar šis sutiktų pabaigti likusius darbus iki to laiko, kol minėtas naujas sporto bazių priežiūros centras pradės savo veiklą jau su nauju vedliu.

Anot mero, naujos įstaigos vadovo konkursą planuojama skelbti rugsėjį arba spalį.

Kūno kultūros ir rekreacijos centro direktorius M.Junokas sutiko padirbėti šiek tiek ilgiau, nei planuota.

"80 proc. darbų, susijusių su nauja įstaiga, yra padaryta. Manau, būtų logiška, jei likusius užbaigtų tas, kuris juos ir pradėjo", – pastebėjo V.Grubliauskas.

Miesto vadovas teigė tikintis, kad tiek planuojamos naujo centro vadovo paieškos, tiek likę keli mėnesiai iki jo darbo pradžios prabėgs be trukdžių. Meras vylėsi, kad sausį ši įstaiga darbą pradės jau su nauju direktoriumi.

"Mano tikslas, kad tame konkurse dalyvautų kiek galima daugiau pretendentų ir būtų galima pasirinkti geriausią", – pabrėžė V.Grubliauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS