Mokyklos tiltu leidžiama važiuoti greičiau | KaunoDiena.lt

MOKYKLOS TILTU LEIDŽIAMA VAŽIUOTI GREIČIAU

  • 12

Uostamiestyje jau įgyvendintas Saugaus eismo komisijos sprendimas padidinti maksimalųjį leistiną greitį ant Mokyklos gatvės viaduko. Nuo šiol tiltu bus galima važiuoti 70 km/val. greičiu.

Šiomis dienomis prie vieno judriausių uostamiesčio viadukų pastatyti nauji, apie leistiną greitį vairuotojus įspėjantys kelio ženklai.

Nuo šiol Mokyklos gatvės viaduku leidžiama važiuoti 70 km/val. greičiu. Tokį sprendimą dar balandį priėmė miesto saugaus eismo komisija.

Klaipėdos savivaldybės Transporto skyriaus vedėjas Rimantas Mockus po posėdžio aiškino, kad kažkada Mokyklos gatvės tiltu buvo leidžiamas 70 km/val. greitis, tačiau vykdant Pilies tilto remontą greitis buvo sumažintas ir baigus darbus neatstatytas.

To paties posėdžio metu greičiau važiuoti leista ir link pajūrio vedančia P.Lideikio gatve. Čia maksimalus leistinas greitis taip pat padidintas iki 70 km/val.

Šioje arterijoje didesnis greitis bus leidžiamas šiltuoju metų laiku – nuo balandžio 1 d. iki spalio 31 d.

GALERIJA

  • Mokyklos tiltu leidžiama važiuoti greičiau
  • Mokyklos tiltu leidžiama važiuoti greičiau
Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Jonas

Pagaliau siek tiek smegenis ijunge. Dar sugrazintu visas zalias rodikles, butu liuks.

Ginta S

O kokia prasmė? Kad kokia 10 sekundžių greičiau pravažiuosite tą tiltą? Nebent savo ego pamaloninsite, jei daugiau niekur negalite pasireikšti.

Melnraginis

Ir P.Lideikio gatvėje 70 jau.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS