Moterų pliažo ribas pažymėjo šakelėmis | KaunoDiena.lt

MOTERŲ PLIAŽO RIBAS PAŽYMĖJO ŠAKELĖMIS

Klaipėdietės jau traukia į pajūrį mėgautis saulės voniomis. Nors oficialus paplūdimio sezonas dar neprasidėjo, dailiosios lyties atstovės jau nori degintis nuogos.

Nekantraujančios moteriškės iš šakelių nusipynė M raidę ir pastatė ant smėlio. Taip pažymėjusios moterų pliažo ribas, klaipėdietės reikalauja privatumo.

„Kada bus pastatytas ženklas, žymintis moterų paplūdimį? Ne vienų metų bėda, o sprendimas – tai iš šakelių sukonstruota M raidė ant smėlio. Kaip išradinga“, – savivaldybei rašė klaipėdietės.

Įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Siakki tikino, kad nėra ko reikalauti pliažų riboženklių, jei sezonas dar neprasidėjęs.

O moterys visada labai nekantrios.

„Savaitgalį atšalimo laukiame. Kelias dienas pašildo saulė, o jūra juk šalta dar. Klausimas moteriškėms – ar sezonas jau prasidėjo?“ – priminė A. Siakki.

Oficialiai paplūdimio sezonas uostamiestyje pradedamas, kai Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius pasirašo įsakymą.

„Dabar dar ne sezonas. O moterys gal norėtų, kad ir žiemą ženklai būtų? Mes juos nurenkame, kad audros nenuplautų. Sezonas oficialiai pradedamas birželio 1-ąją“, – tikino A. Siakki.

Aleksandras Siakki. Vytauto Liaudanskio nuotr.

Tik tuomet paplūdimiuose pradeda budėti gelbėtojai.

„Ženklus pradėsime statyti artimiausiomis dienomis. Kiekvienais metais, vos tik atšyla kelioms dienoms, visi ima rėkti, kad reikia atidaryti sezoną. O po to pasipila lietus, atšąla ir pliažai lieka tušti. O moterys visada labai nekantrios“, – kalbėjo A. Siakki.

Pernai pliažuose buvo tuščia iki Joninių, nes orai atšilo tik antroje birželio pusėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (31)

panašu

Panašu kad eksbicionizmas klesti ne tik tarp vyrų , ko reikia būti privalgius kad kiltų noras tokias nesamonęs daryti ? ar nuo senatvės ar nuo durnumo čia šitaip . Suprantu noras pabūti gamtoje norit nuogos būti būkit tačiau dėlioti kažkokias raides ,reikaulauti sau dėmesio , čia tikrai jau nepanašu į norą pabuti gamtoje , čia jau kažkoks konkretus lyrinis nukrypimas .:))))

bliamba su jumoru--

Is foto matosi, kad- vitka laudanskis(Kl fotogafas)-- sedejo krumuse ir is tenai -- fiotkino - nuogos mergu subynes !:)) Na ir isdykelis i tas - Vytautas Liaudanskis :)) Ka zin, gal, to momentu jis ir ..drocino savo b--ka?::)))

Lauris.R

Kas atsako į Lauris.R yra klaunas ir psihinis debilas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS