Naujausia informacija: Klaipėdoje virusu yra užsikrėtę 48 medicinos darbuotojai | KaunoDiena.lt

NAUJAUSIA INFORMACIJA: KLAIPĖDOJE VIRUSU YRA UŽSIKRĖTĘ 48 MEDICINOS DARBUOTOJAI

Klaipėdos miesto savivaldybės Sveikatos apsaugos skyriaus vedėja Rožė Perminienė pirmadienį pateikė pastarųjų dienų statistinę informaciją apie uostamiestyje diagnozuotus COVID-19 atvejus socialinių paslaugų ir medicinos darbuotojams.

„Socialinių darbuotojų, dirbančių socialinės priežiūros ir globos įstaigose, nuo balandžio 16 d. yra ištestuota 387. Nustatytas vienas teigiamas atvejis – užsikrėtęs šiuo virusu darbuotojas“, – Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos Ekstremaliųjų situacijų komisijos posėdyje sakė R. Perminienė.

Jos teigimu, kontaktiniai asmenys yra nustatyti, o užsikrėtęs – socialinio darbuotojo padėjėjas, teikiantis paslaugas namuose.

„Nustatyti 4 kontaktiniai asmenys, (...) jie yra informuoti, izoliuoti pagal visas nustatytas tvarkas. (...) Tai nėra globos įstaigos darbuotojas“, – teigė R. Perminienė.

„Viso miesto sveikatos priežiūros įstaigų darbuotojų testavimas vykdomas jau nuo balandžio pradžios. (...) Esame ištestavę jau 2593 sveikatos priežiūros įstaigų darbuotojus. (...) Kai kurie jau testuoti pakartotinai – yra pasveikę ir grįžę į darbą. Turime 48 medikus, medicinos darbuotojus su teigiama diagnoze“, – informavo R. Perminienė.

Ji taip pat patikino, kad socialinės priežiūros bei globos ir medicinos darbuotojai bus testuojami toliau.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

to klaipėdietis

nepakanka tik išbūti karantine,prieš grįžtant į darbą asmuo turi būti testuojamas du kartus ir atsakymai turi būti neigiami,tada tik galėsi toliau dirbti

Taigi

Tegul dirba jaunimas , o ne pensininkai.

Taip

Senai niekas nenori važiuoti į universitetinę.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS