Orai stebins vėjais ir lietumi | KaunoDiena.lt

ORAI STEBINS VĖJAIS IR LIETUMI

Sinoptikai nebeturi kuo nudžiuginti pajūrio gyventojų, jau nuo šio savaitgalio pranešama apie lietingus, vėjuotus, todėl labai žvarbius orus. Malonumų ir pramogų teks ieškoti po stogu.

Šeštadienis prasidės gausiais krituliais, tikėtina, kad pirmoje dienos pusėje pliaupęs lietus popietę kiek rims, bet visiškai nesiliaus. Vakarų vėjai stiprės iki 12–17 m/s, dieną šils tik iki 14 laipsnių.

Sekmadienį permainų nežadama, gūsingas vėjas stiprės iki 18 m/s, dieną žadamas gausus lietus, naktį laikysis 12–14 laipsnių šiluma, diena bus šiltesnė vos pora laipsnių.

Pirmadienį naktį stiprės vėjas, prie Klaipėdos priartės vandeningi ciklonai, tad smarkiai lis.

Antradienį numatomas dar stipresnis vėjas, naktį jo greitis artės prie audros ir sieks 22–23 m/s, dieną pūs kiek silpniau – 12–17 m/s greičiu. Dieną oras šils tik iki 13 laipsnių, dėl stipraus vėjo jutiminė temperatūra bus kur kas žemesnė.

Trečiadienio naktis bus taip pat nerami, tik diena numatoma kiek malonesnė. Oro temperatūra laikysis panaši, kaip ir pastarosiomis dienomis.

Ketvirtadienis prognozuojamas dar lietingesnis, bus vėjuota, oro temperatūra – apie 10 laipsnių aukščiau nulio, dieną – nekils aukščiau 12 laipsnių.

Penktadienis numatomas panašus – lis, beveik vienoda bus ir nakties, ir dienos temperatūra.

Kitos savaitės pabaigoje orai kiek pagerės. Ar ši prognozė pagrįsta, dar nežinia.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Vėtra

Kuo reikės stebėti ? Lietumi ar vėju ? O gal žurnalistų rašliava ?

Ponia Janauskaite,

nuo kada klaipėdiečius stebina lietūs ir vėjai? Galvokit, ką rašot

Valerijonas Klaipeda

blogai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS