Pajūryje laukia nemalonūs rudeniški orai | KaunoDiena.lt

PAJŪRYJE LAUKIA NEMALONŪS RUDENIŠKI ORAI

Sinoptikai neturi kuo nustebinti klaipėdiečių – kitą savaitę gyvensime tradiciniais lapkričio orais: numatomas lietus, porą naktų spustelės šaltukas, bet žiemos pranašų dar nesulauksime. Darganotas ir kitą savaitgalį lietingas bei vėjuotas oras vers tupėti namuose.

Šiandien, kaip ir pusę savaitės iki ketvirtadienio, vyraus nestiprus pietryčių vėjas, jo greitis sieks 5–10 m/s. Tikėtinas nedidelis lietus, šils iki 6–8 laipsnių.

Sekmadienio naktį palis, užtat diena numatoma giedra, ir naktį, ir dieną vyraus teigiama oro temperatūra.

Pirmadienis prognozuojamas giedras, naktį jau galime sulaukti 2 laipsnių šalčio, dieną tikėtina vos 1–3 laipsnių šiluma.

Panašus oras tikėtinas ir antradienį, tik dieną galime sulaukti nedidelio lietaus. Nors naktį pašals, dieną neturėtų būti slidu, nes žemė vis dar įšilusi. Tiesa, tokios prognozės gali ir nepasitvirtinti.

Trečiadienio naktį dulksnos, o dieną jau atslinks storesni lietaus debesys, sulauksime gausesnio lietaus, pietų ir pietryčių vėjas pamažu stiprės iki 6–11 m/s, naktį bus silpnai teigiama, o dieną iki 5–7 laipsnių kilsianti šiluma.

Ketvirtadienį vėjas dar labiau stiprės, jo greitis gali siekti 13 m/s, lis ir dieną, ir naktį, laikysis 6–8 laipsnių šiluma.

Penktadienį vėjas dar labiau stiprės, naktį numatomas lietus, dieną kritulių gali ir nebūti.

Kitą savaitgalį numatomi itin nemalonūs orai, pūs stiprus vėjas, greičiausiai nemažai lis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS