Pakeliui į pajūrį keliai buvo virtę ledu | KaunoDiena.lt

PAKELIUI Į PAJŪRĮ KELIAI BUVO VIRTĘ LEDU

Penktadienį vakare oras pajūryje keitėsi kas keli kilometrai. Pakeliui į uostamiestį autostrada pasidengė ledu, daugybė automobilių atsidūrė šalikelėje.

Socialinių tinklų naudotojai dalijosi žinia, kad už 65 kilometrų nuo Klaipėdos susidūrė keli automobiliai. Vaizdo įrašai byloja, kad kviestasi ugniagesių pagalbos.

Nuo kelio nuvažiavę automobiliai stoviniavo ir skiriamojoje juostoje ir dešinėje šalikelėje. Ledu buvo pasidengęs kelias ir arčiau uostamiesčio.

Vairuotojai įspėjo vieni kitus apie pavojus, kiti liejo pyktį dėl nebarstomų kelių, treti auklėjo juos nesipiktinti ir mokė – reikia rinktis saugų, o ne leistiną greitį.

Penktadienį vakare slidu buvo ir šiaurinėje Klaipėdos pusėje.

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities policijos komisariato atstovė Asta Kažukauskienė, penktadienį,apie 19.23 val., Rietavo savivaldybės ribose, ties Girėnų kaimu, kelyje Vilnius–Klaipėda, pirminiais duomenimis, 1999 m. gimęs blaivus vyras, kuris vairavo automobilį „Audi S5“, priešais įvykus eismo įvykiui, sustojo kelkraštyje ir nuėjo pasiteirauti ar nereikalinga pagalba. Tuo metu keliu važiavęs automobilis BMW X5, kurį vairavo blaivus 1962 m. gimęs vyras, galimai dėl slidžios kelio dangos tapo nevaldomas, nuslydo nuo kelio ir trenkėsi į kelkraštyje stovėjusį automobilį „Audi S5“. Medikams perduota „Audi S5“ keleivė gimusi 1973 m.

Informacija pateikta pagal pirminius duomenis, dėl šio eismo įvykio renkama medžiaga, aplinkybės tikslinamos.

Šeštadienio rytas pajūryje ramus, keliai jau neslidūs.

GALERIJA

  • Pakeliui į pajūrį keliai buvo virtę ledu
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS