Po langais pietinėje Klaipėdos dalyje – „meno kūrinys“: šmaikštu ar vulgaru? | KaunoDiena.lt

PO LANGAIS PIETINĖJE KLAIPĖDOS DALYJE – „MENO KŪRINYS“: ŠMAIKŠTU AR VULGARU?

Kol vieni iš sniego lipdo besmegenius, kiti suteikia visišką laisvę savo vaizduotei ir išmonei. Pietinėje Klaipėdos dalyje nulipdytas nešvankus „meno kūrinys“. Taip jaunuoliai nusprendė „pradžiuginti“ savo draugę ir patraukti aplinkinių dėmesį.

Du jauni klaipėdiečiai nutarė „praskaidrinti“ nuotaiką savo draugei ir jos kaimynams, tad viduryje daugiabučio kiemo nulipdė didelį falą.

Darbui atsinešė net sniego kastuvą.

Pasiteiravus, kaip jie patys vertina šį „kūrinį“, jaunuoliai teigė, kad idėją pasigavo socialiniuose tinkluose, o menas skirtas jų draugei, kuri čia pat gyvena.

„Norėjome pralinksminti draugę, kad grįžusi nustebtų, ir nusprendėme jai prie balkono nulipdyti kažką įdomesnio. Tokia idėja kilo, kai socialiniuose tinkluose pamatėme, kaip vaikinukai dar 1990-aisiais padarė tokį meną ir apie juos parodė net reportažą per žinias, todėl nusprendėme atkartoti ir patys pasilinksminti“, – neslėpė vienas klaipėdiečių.

Jaunuoliai sakėsi lipdę beveik valandą, o praeinantys žmonės abejojo, ar toks „menas“ patiks pro langą jį matantiems kaimynams.

„Aišku, kad močiutėms ir seneliams šitokie dalykai nepatiks, bet gal kai kurie kiti suaugusieji ir įžvelgs šmaikštumą. Man asmeniškai nepatinka, bet šiuolaikinis jaunimas moka iš visko pajuokauti, tai nesistebiu“, – savo nuomonę išsakė vienas praeivių.

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

Tai

demokratija ,kas ka sugeba ,nori, žavisi, patinka ,tas ta lipdo. Kiti šudą,pasiskraidę tapšnoja, dar kiti apvagineja nebaudžiami valstybę, daug meno inovatyvių rūšių nūdieną randasi.

*****

Kuom svarbus šis straipsnis? Ko autorius siekė jį rašydamas? Kas būtų nutikę, jei nebūtų parašęs?

į ką panaši meilė?

jei žmonės tiek dėmesio skirtų meilei, kiek skiria apatiniam vamzdynui, tai turbūt žemėje būtų rojus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS