Po mėnesio gydymosi Klaipėdos meras grįžo į darbą | KaunoDiena.lt

PO MĖNESIO GYDYMOSI KLAIPĖDOS MERAS GRĮŽO Į DARBĄ

Po lygiai prieš mėnesį atliktos neplanuotos Achilo sausgyslės operacijos Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas nuo pirmadienio grįžo į savo darbo vietą rotušėje. Ir nors keturias savaites jis turėjo nedarbingumo pažymėjimą, nuo miesto pulso, kaip pats teigė, neatitrūko.

Sausio 17-ąją Klaipėdos universitetinėje ligoninėje V.Grubliauskui buvo atlikta Achilo sausgyslės operacija.

Apie tai, kad susižeidė, meras pranešė socialiniame tinkle "Facebook".

Jis pasakojo, kad kai vaikštinėjo sportiniu žingsniu po miškelį, tamsoje viena koja tiesiog įsmuko į duobę.

Tada jam trūko Achilo sausgyslė, todėl prireikė skubios operacijos.

Lygiai po mėnesio trukusio gydymo ligoninėje ir namuose V.Grubliauskas grįžo į darbą, tiesa, dar su ramentais.

Klaipėdos vadovas teigė, kad jau pirmąją darbo dieną jį užgriuvo per mėnesį susikaupusių darbų tvanas.

"Žinoma, gyvenimas nesustojo, procesas vyko. Tačiau yra momentų, kuriuose neišvengiamai reikia būti ir man. Dabar, atėjus į darbą su ramentais, kai laukia tokia gausa darbų, jausmas panašus, kaip be jokio apšilimo nusprendus leistis į maratono distanciją. Tai nėra taip paprasta, bet nėra čia ko ir skųstis. Teks daug laiko skirti dokumentų skaitymui ir analizei, kol grįšiu į įprastą darbo ritmą. Nepaisant, kad koja jau mėnesį gipse, bet galva, rankos, akys – sveikos, tad esu darbingas", – tikino meras.

Pernai kovą vykusiuose savivaldos rinkimuose su visuomeniniu komitetu kandidatavęs V.Grubliauskas buvo perrinktas Klaipėdos meru.

Uostamiesčiui jis vadovauja nuo 2011 m.

Rašyti komentarą
Komentarai (37)

Klaipedirtis

Esate didelis bsilys,bet ne miesto ateities strategas.kur naujo tilto statyba ,kur musu zadetas tramvajus irtai halima testi...... taip daro tik griovikai.

klp

puteikiniai loja-karavanas eina

Meras

Perskaičiau komentarus - malonu, kad manęs pasiilgote! Dabar visoms Klaipėdos duobėms bus galas! Per mėnesį nuo šios dienos ketinu užtaisyti jas visas, gatvėse, šaligatviuose ir net kiemuose. Tik dėl vienos neapsisprendžiu - į kurią pats įpuoliau. Kai kas siūlo tą duobę palikti, o prie jos pastatyti memorialinę lentą su užrašu: "Nuo šios duobės prasidėjo didysis Klaipėdos tvarkymas ir gražinimas".
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS