Policijos įspėjimai – alkoholį vartojantiems ir vaikų neprižiūrintiems poilsiautojams | KaunoDiena.lt

POLICIJOS ĮSPĖJIMAI – ALKOHOLĮ VARTOJANTIEMS IR VAIKŲ NEPRIŽIŪRINTIEMS POILSIAUTOJAMS

  • 6

Klaipėdos policija per reidus penktadienį II-osios Melnragės ir Girulių paplūdimiuose 31 poilsiautoją įspėjo dėl alkoholio vartojimo ir vaikų nepriežiūros.

Tėvai vaikus leido vieniems maudytis Baltijos jūroje, nors pagal patvirtintas taisykles, jūroje neprižiūrimi suaugusiųjų gali maudytis tik vaikai nuo 14 metų.

„Panašu, jog dar šią savaitę įvykusi skaudi nelaimė pajūryje, pareikalavusi trijų asmenų gyvybių jau pamiršta – jūros bangomis daugybė vaikų mėgavosi neprižiūrimi tėvų“, – sako policija.

Pareigūnai pranešė įspėję ir porą brandaus amžiaus damų – jos paplūdimyje rūkė cigaretes – to viešoje vietoje, ypač aplink bėgiojant vaikams, daryti tikrai nederėtų. Dar trys asmenys, atvirai ir nesislapstydami pliaže vartoję alkoholį, sulaukė griežtesnių nei žodinis įspėjimas nuobaudų – jiems surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolai.

Kaip laikomasi elgesio taisyklių ir viešosios tvarkos pliažo zonose, tikrino Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prevencijos skyriaus pareigūnai.

Pareigūnai ir budintys gelbėtojai prašo piliečius būti budriais ir saugoti save ir savo artimuosius, neleisti vaikų iki 14 metų vienų maudytis jūroje, nors ši iš pažiūros ir atrodo rami. Tai pat prašoma laikytis kitų viešos tvarkos taisyklių.

GALERIJA

  • Policijos įspėjimai – alkoholį vartojantiems ir vaikų neprižiūrintiems poilsiautojams
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

jo jo

vaikščiojo ir pasilenke žiurėjo.Nepatogu buvo.Atrode ka i sikna nor ilisti

Nu ir durniai!

Neturi ką veikti tik po pliažus valkiotis:D)Prisijuokiau iš apsurdų...Mačiau per Baltikum'o žinias.Man tai tikrai juokingai kai pas žmogų rado vieną kažkokią nusususią gėralo skarbonkę ir jau lipina baudą.Atsipeikėkit žmonės-jūs ligoniai!Galvas laikas tvarkytis.Net rusui neatėjo į galvą kabinėtis prie tokių smulkmenų.Na pagausit pakaušusį, tai tada jau rimta, o čia kažkiek alaus siurbtelėjo..Nenormalu.Manau reikia pastudijuoti žmogaus teises..to jau tikrai per daug

Klaipėdietis

Sveikintinas dalykas, kad policija apsilanko paplūdimiuose. Zmonėms, kurie gerbia save ir kitus nereikia policijos.Gaila, kad tokių paplūdimiuose vienetai. Tikiu, kad pakabinus taisykles, jos greitai bus nudraskytos.Mes vis dar nemėgstame tvarkos, todėl labai dar reikia policijos pagalbos ir aišku baudų. Ir būtinai turėtų būti baudos išieškotos, o ne tik surašytas protokolas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS