Girta moteris Klaipėdoje sumušė dar girtesnį vyrą | KaunoDiena.lt

GIRTA MOTERIS KLAIPĖDOJE SUMUŠĖ DAR GIRTESNĮ VYRĄ

Smurtas prieš savus ir svetimus – vis dar mūsų kasdienybė. Stebina tik tokie atvejai, kai ne vyras, o moteris sumuša savo gyvenimo draugą, arba muštynės vyksta viešoje vietoje tarp vienas kito nepažįstančių asmenų.

Sekmadienio pavakarę, po 17 val., policijos pareigūnai skubėjo malšinti sugyventinių konflikto Šiaulių gatvės viename daugiabučių namų. Kai atvyko pareigūnai, paaiškėjo, kad abu sugyventiniai – girti.

55 metų moteris pūtė į alkoholio matuoklį, prietaisas parodė 1,6 prom. Jos aštuoneriais metais jaunesnis gyvenimo draugas buvo visiškai girtas, matuoklis parodė 3,23 prom.

Šio sugyventinių konflikto motyvas kol kas neaiškus, o nukentėjusioji pusė pasirodė esąs vyras. Įtariamoji buvo sulaikyta ir išgabenta į areštinę.

Atrodo, kad vyrui medikų pagalbos neprireikė.

Kitas 51 metų vyras nukentėjo šeštadienį vakare nuo visiškai nepažįstamų asmenų.

Kol kas visos aplinkybės tikslinamos, bet iš pirminių duomenų aiškėja, kad žmogus ėjo per skverą Taikos prospekto pradžioje, prie skulptūros „Neringa“. Čia ant suolų sėdėjo keli jam nepažįstami vyrai.

Vis dar tiriama, kodėl tarp praeivio ir sėdinėtojų kilo barnis. Nepažįstamieji sumušė žmogų.

Įtariamieji išsilakstė nelaukdami, kol atvyks policija, bet pareigūnai tikisi netrukus sužinoti, kas yra šie asmenys, tada bus galima daugiau sužinoti apie incidentą ir nustatyti kaltuosius.

Dar vienas vyras šeštadienį vakare nukentėjo Herkaus Manto gatvėje esančiame garažų masyve. Čia 66-erių vyrą sumušė kažkoks žmogus. Jam prireikė medikų pagalbos, greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažas jį nuvežė į ligoninę.

Pirmadienį policijos pareigūnai jau buvo nustatę įtariamojo tapatybę ir ieškojo šio asmens.

Kiekvienu šių atvejų buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo, o garaže sumušto vyro atveju tiriamas nesunkus sveikatos sutrikdymas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS