Politikę svarstys Etikos komisija | KaunoDiena.lt

POLITIKĘ SVARSTYS ETIKOS KOMISIJA

Klaipėdoje veikiančios "Balticum TV" vadovai kreipėsi į savivaldybės Etikos komisiją, kad būtų įvertintas tarybos narės Ligitos Girskienės elgesys dėl jos viešų kaltinimų, socialiniame tinkle mestų televizijai.

Šiandien Etikos komisija turėtų svarstyti "Balticum TV" pareiškimą dėl "tarybos narės L.Girskienės viešai paskleistos tikrovės neatitinkančios informacijos".

"Šių metų rugsėjo 3 d. L.Girskienė socialiniame tinkle "Facebook" viešai paskelbė tikrovės neatitinkančią informaciją, kuri kenkia bendrovės "Balticum TV" dalykinei reputacijai. Viešame komentare ji teigia, kas Klaipėdos miesto mero Vytauto Grubliausko pasivaikščiojimai su televizija yra apmokami ir kainuoja visiems miesto gyventojams. Pateikiama klaidinanti ištrauka, kuri neatspindi tarybos narės faktinių teiginių bei jų nepagrindžia", – Etikos komisijos pirmininkui rašė "Balticum TV" programų direktorius Vladas Straupas.

V.Straupas prašo Etikos komisijos nustatyti, ar tokiais veiksmais nebuvo pažeistos Valstybės politikų elgesio kodekso principinės nuostatos bei įpareigoti tarybos narę L.Girskienę pateikti faktinius, tikslius dokumentus, įrodančius jos viešai paskelbtus teiginius apie "Balticum TV".

"Anot "Balticum TV" vyriausiojo žinių redaktoriaus Audriaus Straupo, mėtytis kaltinimais, neišsiaiškinus esmės, nevalia.

"Taip elgtis negalima. Tai mažų mažiausiai yra neetiška. Todėl mes paprašėme Etikos komisijos, kad ji įpareigotų L.Girskienę pateikti įrodymus", – teigė A.Straupas.

Tarybos narės L.Girskienės pasiteiravus, kodėl ji metė tokius kaltinimus televizijai, politikė nedaugžodžiavo: "Mes nemetėme jokių kaltinimų, tiesiog turiu sutartis iš Viešųjų pirkimų tarnybos, kur parašyta, kad už reportažus yra mokami pinigai. Mes nieko nekaltiname."

Rašyti komentarą
Komentarai (62)

tikra ties 2

Girskiene vykdo uzduoti, juoda darba, valstieciu komanda fas !

Daivai

gal jau Ligita kaip ir Liandzbergas vienas isvadaves Lietuva iš rusu:D) į šventaja mergele pavirto ir ja reiks kasdien garbinti?:D)

Daiva

Aciu Ligita uz jusu stiprybe ir kantrybe,jei ne jus mus dvasintu ir toliau be sazines.tikiuosi teisybe nugales
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS