Politikės L. Petraitienės karjeroje – pokyčiai | KaunoDiena.lt

POLITIKĖS L. PETRAITIENĖS KARJEROJE – POKYČIAI

Ilgametės uostamiesčio politikės, buvusios miesto tarybos narės, socialdemokratės Lilijos Petraitienės karjeroje – permainos. Visai neseniai ji laimėjo konkursą į Klaipėdos socialinės paramos centro direktoriaus pavaduotojo postą. Prieš tai moteris daugiau nei du dešimtmečius talkino parlamentarei Irenai Šiaulienei.

Prieš dvejus metus, skilus Socialdemokratų partijai, klaipėdietė L. Petraitienė neteko Seimo nario sekretorės-padėjėjos darbo pas I. Šiaulienę.

Klaipėdietė liko senojoje "socdemų" gvardijoje, o I. Šiaulienė su kitais kolegomis įkūrė naują politinį darinį.

Taip po daugiau nei 20 metų bendradarbiavimo politikių keliai išsiskyrė.

Tačiau L. Petraitienė dar kurį laiką vadovavo Klaipėdos socialdemokratams ir dirbo uostamiesčio taryboje.

Vis dėlto per pastaruosius savivaldybių tarybų rinkimus šį pavasarį L.Petraitienė nepateko į tarybą.

Apskritai socialdemokratų partija Klaipėdoje liko aštuntoje vietoje ir pirmąkart per ilgus metus negavo nė vieno mandato.

Nors už L. Petraitienę tąkart balsavo 497 klaipėdiečiai ir ji sąraše pakilo iš antros į pirmą vietą, tarybos nario mandatui gauti to nepakako.

Kurį laiką ji, kaip pati teigė, buvo pasinėrusi į evangelikų liuteronų parapijos reikalus, rūpinosi Šv. Jono bažnyčios atstatymo klausimais.

Dalyvavo seniūnaičių rinkimuose ir buvo išrinkta. Partinėje veikloje liko skyriaus tarybos prezidiumo nare, tačiau partijos veikloje esą dalyvauja tik simboliškai.

Bet visai neseniai buvusi ilgametė politikė laimėjo konkursą į Klaipėdos socialinės paramos centro direktoriaus pavaduotojo postą.

"Šiame konkurse, mano žiniomis, dalyvavo trys kandidatai. Man pavyko laimėti. Esu atsakinga už viešuosius pirkimus įstaigoje. Darbo labai daug, jis atsakingas", – nedaugžodžiavo L. Petraitienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (26)

pirks

kiekvienam neįgaliajam po 0,3 etato, kad visi supuvę miesto namai būtų už dyka atrestauruoti - o po kokių 10 metų pasistatys universiteto naujus filialus iš geltonų plytų, kur "mokys" studentus iš Indijos - privačiai, aišku, bus filialas toks - konsolidacija su statybininkais, dirbančiais "talkoje", už dyka irgi, žinoma

Nė ji sena

nei ką. Ar jau akiu neturit ar šiap durni esat. Normali moteris. O kiek Grybui metų? O seniui Landzbergiui? Na ir kas. Svarbu kad kramė gerai veikia ir cinizmas į viršu kap kai kuriem, nelipa. Sėkmės Lilei. Žiūrėsim ką geriau už buvusia daugiametę darbininkėlę nuveiksi. Žinok domėsimės..

Kokiems bukiems reikia

būti ir kaip nesidomėti miesto tarybos reikalais , kad rašinėti tokius vėjus . Aš už socdemus tikrai nebalsavau , o po dabartinio seimo opozicijos rėkimų tikrai nebalsuosiu , bet ponia Petraitienė tikrai buvo šauni praėjusios tarybos narė . Ji buvo viena iš tų , kuriai rūpėjo kaip gyvena klaipėdiečiai . Kas dėl amžiaus , greit pamiršote jauną politiką su brendžio dėžute , o jauną specialistę iš savivaldybės , kuri dėl jos auksinio ,,verslo,, su savivaldybės įmonėmis paliko pareigas ? O ,,komunistai ,, tinka tik prie katalikų bažnyčios ? ) Sėkmės ,ponia, tikiuosi taip pat atsakingai dirbsite ir šiose pareigose. O ,,patryjotams,, palinkėsiu - ŠVIESKITĖS BUKENOS , klaiku skaityti ką rašinėjate ir kas balsuoja už tokius atsilupelius ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS