Poros veržiasi tuoktis vasario 22-ąją | KaunoDiena.lt

POROS VERŽIASI TUOKTIS VASARIO 22-ĄJĄ

2022 m. vasario 22-oji penkioms poroms iš Klaipėdos rajono pasirodė ypatinga diena santuokai registruoti. Pasirodo, kad magiška data jaunavedžius taip užbūrė, kad Klaipėdos rajono civilinės metrikacijos skyriui teko jaunavedžiams suteikti išimtį.

Klaipėdos mieste šiandieną santuokų nevyks, antradieniais santuokos neregistruojamos ir Klaipėdos rajone, tačiau jaunieji atkakliai įkalbinėjo Klaipėdos rajono savivaldybės darbuotojas jiems būtent antradienį atverti santuokų salės duris.

"Rinkosi būtent šią datą, tad teko daryti išimtį. Ateinantį šeštadienį registruosime vos keturias santuokas, o šį antradienį nusprendė susituokti net penkios poros", – tikino civilinės metrikacijos specialistė Vida Jasaitienė.

Ar įsimylėjėliams 2022 02 22 data tikrai lems amžiną meilę?

Numerologijoje įvairiai aiškinama dvejetuko pasikartojanti seka. Kitaip dar šis skaičių derinys vadinamas veidrodžio data.

Numerologai apie skaičiaus 22 simboliką užsimena keliais aspektais – šis skaičius esą simbolizuoja abipusiškai naudingą žmonių bendravimą.

Tačiau skaičiaus 22 reikšmė yra platesnė, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio. Skaičius 22 tarsi pabrėžia daugelio žmonių nesugebėjimą užmegzti nesavanaudiškus santykius.

Taip pat užsimenama, kad skaičiuje 22 – mažai meilės, išskyrus galbūt meilę savo principams. Nepaisant to, 22 yra didelis skaičius kalbant apie materialines žmogaus gyvenimo sritis, pavyzdžiui, sutarčių sudarymą.

Numerologų aiškinimuose pažymima, kad visas santykių tarp žmonių spektras atsispindi skaičiuje 22. Juk skaičius 22 susideda iš dviejų dvejetų. O skaičius 2 dvasinėje numerologijoje reiškia asmenybę.

Tačiau mistinių galių ši data esą gali turėti. Veidrodžių dienomis vykstantys pokyčiai turi galingą energiją ir daro įtaką visam būsimam žmonių gyvenimui.

Specialistai pataria šią dieną svajoti, galvoti apie savo ateities gyvenimą ir planus, o galbūt tai yra ta diena, kai juos reikia pradėti įgyvendinti. Taip pat galima sudaryti pageidavimų sąrašą arba tiesiog pareikšti norą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS