Iš posto – į motinystės atostogas | KaunoDiena.lt

IŠ POSTO – Į MOTINYSTĖS ATOSTOGAS

Šiandien Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojai Alinai Velykienei paskutinė darbo diena. Kūdikio besilaukianti moteris išeis motinystės atostogų. Kas užims jo postą, kol kas neatskleidžiama.

Ketvirtadienį vykusio miesto tarybos posėdžio metu su A.Velykiene atsisveikino savivaldybės darbuotojai, miesto tarybos nariai.

„Noriu padėkoti A.Velykienei už gerą darbą. Jos dėka Klaipėda tapo miestu, kuris įsisavino daugiausia ES lėšų. Reikia padėkoti ir pasveikinti, kad ji Lietuvą kuria ne žodžiais, o darbais. Sėkmės šeimyniniame gyvenime“, – linkėjo miesto tarybos narys Simonas Gentvilas.

Baltų rožių puokštę A.Velykienei atsisveikinimo proga įteikė savivaldybės darbuotojai. Pavaduotoja dėkojo už gražius žodžius ir tarybos posėdžio pertraukos metu pakvietė saldžiai pertraukėlei.

Šiandien A.Velykienei, kuri augina du sūnus, paskutinė darbo diena, tačiau ji dar turi neišnaudotų atostogų.

Kas užims savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo postą, kol kas neatskleidžiama. Miesto meras Vytautas Grubliauskas pasakojo, kad buvo pristatyti keli kandidatai.

„Vienas iš pretendentų ar pretendenčių yra rimtas, tačiau, kol neturi raštiško savivaldybės administracijos direktoriaus siūlymo, nenoriu atskleisti, kas tas žmogus. Bijau, kad nebūtų per anksti pasakyta. Noriu sulaukti oficialaus siūlymo. Tada duočiau pavedimą rengti sprendimo projektą“, – tvirtino meras.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas taip pat neatskleidė, ką siūlys į savo pavaduotojus.

„Siūlymą teiksiu pirmadienį. Dar norėčiau viską įvertinti. Pirmiausia viską ketinu parašyti raštu, o tada pranešiu“, – komentavo S.Budinas.

Šis savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo postas pagal koalicinę sutartį priklauso Liberalų sąjūdžiui.

Kandidatą savivaldybės administracijos direktoriaus siūlymu mero teikimu tvirtina miesto taryba.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anonimas

Sklinda gandas, kad jau nuspresta augintis kita aferistą partijai vietoj pagauto kyšininko tai Modest@ siūlys...

Sastra

Mano kaimyne taip pat iseina i motinystes atostogas, tai ka, reikia paskelbti visai Lietuvai?

hmm

galvočiau koks 45 iš nuotraukos, tai net pasimečiau paskaitęs jog gimdys
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS