Pramogos ant kalno – nesaugios | KaunoDiena.lt

PRAMOGOS ANT KALNO – NESAUGIOS

Smagių žiemos pramogų išsiilgę klaipėdiečiai jau neišvengia ir traumų. Prie daugelio miestiečių pamėgto vadinamojo I. Simonaitytės kalnelio susižalojo jauna klaipėdietė. Apie nelaimę prabilo liudininkai, matę, kaip mergina, čiuoždama nuo kalno, atsitrenkė į styrantį kelmą ir susižeidė. Miesto tvarkytojai tikino problemą žinantys ir pažadėjo netrukus kliūtį pašalinti.

Savaitgalį ant I. Simonaitytės kalno knibždėjo pramogautojai, tačiau atvykę pačiuožinėti klaipėdiečiai negalėjo ramiai lepintis žiemos linksmybėmis.

Išbandyti kalną norinčiųjų buvo daugybė, tačiau jau pirmą žiemos savaitgalį buvo ir susižalojusiųjų.

Žinia apie sužeistą merginą, kuri čiuoždama nuo kalno atsitrenkė į styrantį kelmą, akimirksniu pasklido socialiniuose tinkluose.

Klaipėdietė kaulų esą nesusilaužė, tik susižeidė klubą, ranką, susižalojo veidą. Merginai prireikė medikų pagalbos.

Traumos priežastis – nuokalnėje išsikišę, likę neiškirsti kelmai, kurie ir lėmė nelaimę.

Šiomis dienomis, kai stipriai sninga, kelmų čia nematyti, jie yra užpustyti.

Tokie kliuviniai kelia nerimą tėvams, kurie išleidžia savo vaikus čiuožinėti nuo kalno.

Pasirinkę netinkamą nusileidimo kryptį, vaikai ir vyresni pramogautojai vis atsitrenkia į tokius kliuvinius.

Šioje vietoje galima patirti ir rimtų traumų.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjos Ingos Kubilienės, pranešimas apie kliūtį išties buvo gautas.

„Pranešimą gavome sekmadienį, rangovams pranešėme pirmadienį, bet kadangi šiuo metu yra valomi keliai, išsikišusius kelmus ir šakas sutvarkys antradienį“, – vakar teigė I. Kubilienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Buves 2-viename(pazangus mokinys ir negeru dalyku specialist

Pritriu S.S.S.Dabar auga karta be chlorofilo.Mamytes atveza iki mokyklos duru,atsisveikinimas vyksta apie 5 min.po to vaikas isikibes i telefona svyruodamas nulinguoja i mokslus ir taip kasdien.Pries daug metu mes pakeliui i ir is mokyklos spedavome ir sniege issimaudyti.ir susimusti,buvom energingi ir pilni nevisada geru ideju.Mes gyvenome realiame pasaulyje...

Baikit lyst

į asmeninius žmonių gyvenimus ir reguliuot kas jiems galima ir kas ne Garbės žodis jau bytos reikia kad atsigint nuo draudimų, ribojimų, taisyklių, reguliavimų, nurodymų..

Eikit tik..

Šitas kalnas kai yra sniego, (..o jo būna nekiekvieną žiemą..)yra išskirtinė Pietinio rajono pramoga vaikams. Tegul visi džiaugiasi tikra žiema. Kuri kaip matome , atėjo netikėtai kuomet visur skelbiamas klimato atšilimas..:D) Pavojingiausia vieta - pro šalį einanti gatvė kuria važiuoja automobiliai. Bet vairuotojai, taigi , mato tą skrusdėlynų kalną, todėl turi važiuoti atsargiai ir negreit. Kad galėtų bet kuriuo momentu sustot. Viskas gerai čia su tuo kalnu..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS