Prie jūros Neringoje – spąstai | KaunoDiena.lt

PRIE JŪROS NERINGOJE – SPĄSTAI

Juodkrantėje šalia pagrindinio tako, vedančio prie jūros, gyventojų ir poilsiautojų laukia pavojinga kliūtis. Žmonių pamėgtoje pasivaikščiojimo vietoje paliktas apleistas, avarinės būklės kanalizacijos šulinys, kurį dengia tik sutrešusios, apverktinos būklės lentos.

Vaikštinėdami vienoje lankomiausių Lietuvos vietų, žmonės turi būti itin atidūs, mat vienas neatsargus žingsnis gali sukelti skaudžių pasekmių.

Pastebėję apleistą, kone atvirą šulinį, gyventojai suskubo informacija dalytis socialiniame tinkle "Facebook".

"Žingsnis iki nelaimės. Lentos supuvusios, vos laikosi", – teigė feisbuko naudotoja.

Šalia perspėjimo Juodkrantės gyventoja pridėjo ir jos žodžius liudijančių nuotraukų.

Fotografijas socialiniame tinkle išvydę žmonės suskubo piktintis.

Juodkrantės gyventojai susirūpino ne tik savo, bet ir vaikų, kurie šulinių gali ir nepastebėti, saugumu.

Neringos savivaldybės Miesto tvarkymo ir statybos skyriaus vedėjas Dainius Skirius stebėjosi, kodėl gyventojai nesikreipia į savivaldybės atstovus, o žinia dalijasi viešojoje erdvėje.

"Būtų gerai, kad gyventojai atsiųstų tikslias nuotraukas, aprašymus, tuomet raštu jiems atsakysime. Įdomu, kodėl žmonės kreipėsi į jus, o ne į savivaldybę?" – klausė skyriaus vedėjas.

Žurnalistams nusiuntus fotografijas ir detalesnę informaciją apie apleistų šulinių lokaciją, problemą žadėta išspręsti.

Bendrovės "Neringos vanduo" meistras Vytautas Bernotas teigė, jog į gyventojų nuogąstavimus reaguoti būtina, tad darbuotojai į nurodytą vietą bus nusiųsti nedelsiant.

"Į objektą nuvyksime jau šiandien. Nors šulinys nenaudojamas, uždengsime kaip pridera, kad nekiltų grėsmė", – vakar teigė V.Bernotas.

GALERIJA

  • Prie jūros Neringoje – spąstai
Skaitytojos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Juokdarys

O kokios nuotraukos yra TIKSLIOS ir kokios netikslios?

Jonas

Na ir syebuklas,bomzai pavoge dangti,jei jis metalinis,ar taupus pilieciai i savo kiema.Yra tarnyba,kuriai reikia pranesti,kad ten ir ten nera sulinio dangcio.Tarnyba turi telefona,tik reikia suzinoti,problema issisprendzia ,tai priklauso ir nuo musu paciu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS