Prie „Maltiečių sriubos“ bičiulių gretų prisijungė – A. Zabarauskas ir Monika Liu | KaunoDiena.lt

PRIE „MALTIEČIŲ SRIUBOS“ BIČIULIŲ GRETŲ PRISIJUNGĖ – A. ZABARAUSKAS IR MONIKA LIU

  • 12

Šiemet jau 15-osios akcijos „Maltiečių sriuba“ tikslas – surinkti 260 tūkstančių eurų – ši suma leis pasirūpinti 2,6 tūkst. skurdo, ligų, vienatvės kamuojamų senyvo amžiaus žmonių. Šiam tikslui pasiekti prie „Maltiečių sriubos“ bičiulių gretų, dalindamiesi savo mintimis ir skatindami prisijungti kuo daugiau žmonių, jungiasi žymūs atlikėjai bei visuomenės veikėjai.

„Esu Klaipėdos anūkas. Paskutinius 30 savo gyvenimo metų mano seneliai gyveno prie jūros, o aš ten praleidau visas be išimties atostogas iki brandos egzaminų. Po močiutės mirties senelis nustojo rūpintis savimi, nes nebebuvo išorinio stimulo. Maistui išsivirdavo katile sriubos savaitei, užšaldydavo ir koviniu frontininko peiliu atsiskėlęs dienos gabalą atsišildydavo puode. Pagalbos jis nepriėmė. Sibire grūdintas. Bet yra priimančių“, – sakė Aistis Zabarauskas, buvęs prezidento G. Nausėdos komunikacijos vadovas, komunikacijos agentūros „Adverum“ partneris plėtrai.

„Aš nebeturiu savo senelių, gal dėl to kartais mėgstu pasirūpinti kitais senyvo amžiaus žmonėmis - sumokant už juos parduotuvėje, parodant dėmesį. Nuoširdžiai manau, kad daugumai nėra lengva išgyventi ir mes privalome padėti! Kviečiu visus geros valios žmones prisidėti prie šios kilnios akcijos“, – ragino dainų autorė ir atlikėja Monika Liu.

„Kviečiame visas įmones, bendroves, klubus ir bendruomenes organizuoti savo kolektyvuose gerumo akcijas ir pasidalinti savo gerumu su stokojančiais senoliais. Karantino akivaizdoje mes visi dar labiau suprantame, ką reiškia socialinė izoliacija. Tik visi kartu mes esame stiprūs, o duodanti ranka tuščia nebūna“, – kalbėjo akcijos „Maltiečių sriuba“ ambasadorė Inga Grubliauskienė.

Norintys tapti akcijos partneriais ir bičiuliais kviečiami registruotis el. paštu darius.einars@maltieciai.lt. Aukoti galima trumpaisiais numeriais: 1410 – 10 eurų, 1418 – 3 eurai arba pervedant aukas į sąskaitą: LT224010051001901200 Gavėjas: Maltos ordino pagalbos tarnyba. Daugiau informacijos ir galimybių paaukoti rasite maltieciusriuba.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Anonimas

Šlykštu. Susipilkit tą savo sriubą į .....

Negaliu žiūrėt

Net prie ruso tokio pažeminimo nebuvo..Ot lietuviai, ot karžygių tauta! Nesugeba senukų ne tik prižiūrėti bet net sriubos kartą per dieną nepajėgia parūpint.. Kiek tų mūsų senukų? Milijonas? Du? :D).Geriau seną ginkluote atominėm kainom pirkt ir tam kasmet 2 MILIJARDUS iš LR biudžeto pasimt?

Rinkejas

neveltui Grubliauskai per inauguracija Nausedos rankove tampe
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS