Rangovų paieška Klaipėdoje užsitęsė: Dienovidžio gatvė – per brangi? | KaunoDiena.lt

RANGOVŲ PAIEŠKA KLAIPĖDOJE UŽSITĘSĖ: DIENOVIDŽIO GATVĖ – PER BRANGI?

Dienovidžio gatvės gyventojams, kurie prie kelio atsiradimo buvo pasirengę prisidėti ir savomis lėšomis, gali tekti palaukti. Rangovų buvo ieškoma tris kartus, tačiau nesėkmingai.

Uostamiesčio savivaldybė ketino tiesti Dienovidžio gatvę.

Buvo numatyta, kad miesto pakraštyje, Liepų gatvės pabaigoje esanti arterija bus išasfaltuota, atsiras pėsčiųjų ir dviračių takai, apšvietimas.

Prie civilizuotai atrodančios gatvės atsiradimo savomis lėšomis prisidėti buvo pasirengę ir gyventojai, jie buvo numatę sumokėti 20 proc. darbų kainos.

Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjo Valdo Švedo teigimu, šiuo metu dalis Dienovidžio gatvės yra tiesiog medžiais ir krūmais užžėlę plotai.

Vis dėlto tikėtina, kad gatvės žmonėms dar teks palaukti, mat nepavyksta rasti darbus atliksiančio rangovo.

"Pirkimą vykdėme jau trečią kartą. Negauname tai suplanuotai vertei pasiūlymo. Gauname didesnę kainą", – aiškino V.Švedas.

Anot pašnekovo, rangos konkursuose dalyvaujančios įmonės siūlė maždaug 20 proc. didesnes darbų kainas, nei ketinama mokėti.

Taigi žmonėms reikia apsispręsti, ar prie darbų prisidėti didesne pinigų suma, ar rangovų paieškas atidėti iki rudens arba žiemos, kai rinkoje bus didesnė konkurencija ir galbūt įmonės sutiks darbus atlikti pigiau.

Šios alternatyvos jau pristatytos gyventojų atstovui, bus laukiama žmonių sprendimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Pilietis

Kiek tamsta davete valstybei kad reikalaujate.

To Kestui

O kiek procentų ponas prisidėjot prie savo gatvės tiesimo?Ką ten tiesimo,jūsų tada gal net tėvų planuosr nebuvo.Na,sakykim jos remontui ar pan.Labai lengva svetimus pinigus skaičiuot.Nesvarbu kiek žmonių ten gyvena,jie tokie pat kaip aš ar jūs.

Klp

Tarp lezo ir Rimkų 500m neisasfaltuoja, nors ten eismas belekoks, o čia kažkokiam uzkampy
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS