„Rimi“ – šokiruojantis vaizdas: žmonės pasibaisėjo prekybos salėje lakstančia žiurke | KaunoDiena.lt

„RIMI“ – ŠOKIRUOJANTIS VAIZDAS: ŽMONĖS PASIBAISĖJO PREKYBOS SALĖJE LAKSTANČIA ŽIURKE

Socialiniame tinkle „Facebook“ klaipėdiečiai dalijasi itin nemaloniu vaizdeliu. Nuotraukoje užfiksuota žiurkė, esanti prekybos centre.

Gyvis į prekybos salę žvelgia iš po vaisvandeniams skirto šaldytuvo.

Interneto vartotojai iš karto atpažino, kokiame prekybos centre fiksuotas vaizdas. Įvardyta, jog tai gali būti kuri nors parduotuvė, priklausanti „Rimi“ prekybos tinklui.

Paaiškėjo, kad su šia situacija praėjusią savaitę susidūrė pirkėjas vienoje „Rimi“ parduotuvėje Latvijoje, Rygoje.

„Iš karto atsiprašėme pirkėjų už nemalonią patirtį. Nedelsiant po pranešimo buvo iškviesti ir į parduotuvę atvyko licencijuotos graužikų kontrolės ir naikinimo paslaugų specialistai, kurie pagavo pelę bei ėmėsi visų būtinų neutralizuojančių bei prevencinių priemonių. Po pakartotinio patikrinimo „Rimi“ Latvijoje užtikrino, kad parduotuvės patalpos ir jose esantys maisto produktai visiškai atitinka higienos bei saugos reikalavimus“, – situaciją komentavo prekybos centro „Rimi“ viešųjų ryšių vadovė Renata Keršienė.

GALERIJA

  • „Rimi“ – šokiruojantis vaizdas: žmonės pasibaisėjo prekybos salėje lakstančia žiurke
Skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (42)

Anonimas

Gražuolė, matosi, kad soti:).

ech

Mes Alytaus Rimi matem ziurke didele, pasakem ir parodem kasininkei, ta piktai i mus pasiziurejo ir tiek :D realiai Rimi yra brangiausias prekybos tinklas, tai galetu ir pabiau prisiziuret.

As

Na čia nieko nuostabaus,tvarka rimi parduotuvė nepasižymi,bent jau Jonavoje.. produktai seni,kiaušiniai supuve,vaisiai ir daržoves retai kada būna šviežios..toks vaizdas susidari,kad viskas kas sugenda veža i Jonavá:)))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS