Ruošiasi prekybai gėlėmis Motinos dieną | KaunoDiena.lt

RUOŠIASI PREKYBAI GĖLĖMIS MOTINOS DIENĄ

Klaipėdos savivaldybė informuoja, kad prekybininkai jau gali ruošti dokumentus leidimams prekiauti gėlėmis Motinos dienos proga.

Prašymai su privalomais dokumentais leidimams prekiauti gėlėmis šia proga tam skirtose miesto viešosiose vietose gauti bus priimami nuo balandžio 7 d.

Prekybininkai prašymus gali teikti internetu per informacinę sistemą „Prekybos vietų žemėlapis“.

Primenama, kad iki aukščiau nurodytos datos pateikti prašymai nebus registruojami ir nagrinėjami. Taip pat nebus priimami ir registruojami prašymai, jeigu prie jų nebus pateikti visi privalomi dokumentai – laikinųjų įrenginių sprendiniai, verslo liudijimo ar kito dokumento, suteikiančio teisę vykdyti veiklą, kopija, nebus sumokėta nustatyto dydžio vietinė rinkliava už leidimo išdavimą.

Klaipėdos savivaldybės Licencijų ir leidimų skyriaus specialistė Rasa Mačiulė patikino, kad Motinos dienos proga dažniausiai leidimai imami dviem dienoms.

„Tai nėra toks populiarus prekybos laikas, kaip kovo 8-oji. Leidimus prekybininkai dažniausiai ima šeštadieniui ir sekmadieniui, retu atveju – ir penktadieniui. Vietų būna ne tiek daug. Populiarios vietos – Taikos prospektas, prie prekybos centrų, centrinė miesto dalis“, – patikino specialistė.

Motinos dienai dar prašoma leidimų prekiauti gėlėmis ir prie miesto kapinių.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

pensininkė

kodėl taip skubame gyventi pagal nuotrauką iki motinos dienos dar kelios partijos gėlių bus parduotos ir nuvytusios motinas prisiminkite kasdien ir nereikia brangių gėlių užtenka paklausti kaip laikaisi mama gal ką padėti tai galima padaryti kasdien skambučiu gerbkite ir mylėkite savo artimus ko turite

Klausimelis

Kaledoms dar nesiruosia?

Anonimas

Užtenka tų nesąmonių ir pinigų leidimo niekais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS