Senoji miesto taryba atsisveikins, darbą pradės naujoji | KaunoDiena.lt

SENOJI MIESTO TARYBA ATSISVEIKINS, DARBĄ PRADĖS NAUJOJI

Dabartinė miesto taryba antradienį rinksis į paskutinį posėdį. Pastarojo ilgosios pertraukos metu bus pasirašyta naujosios kadencijos tarybos valdančiosios daugumos koalicijos sutartis. Darbą ji pradės ketvirtadienį.


 

Dabartinė miesto taryba antradienį rinksis į paskutinį posėdį. Pastarojo ilgosios pertraukos metu bus pasirašyta naujosios kadencijos tarybos valdančiosios daugumos koalicijos sutartis. Darbą ji pradės ketvirtadienį.

Paskutinį posėdį dabartinė miesto taryba svarstys 24 klausimus. Tarp jų ir miesto mero Vytauto Grubliausko praėjusių metų veiklos ataskaita.

Paskutinio dabartinės tarybos posėdžio ilgosios pertraukos metu bus pasirašyta naujosios kadencijos tarybos valdančios daugumos koalicijos sutartis.

Valdančiąją daugumą sudarys 23 tarybos nariai. Prie dvylikos liberalų prisijungs keturi Rusų aljanso nariai, trys socialdemokratai, po du partijos „Tvarka ir teisingumas“ bei visuomeninio komiteto „Klaipėda“ narius.

Valdančios daugumos koalicijos sutartyje numatyta, kad Liberalų sąjūdžiui priklauso abu vicemerų, Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus ir vieno jo pavaduotojo postai.

Į savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas bus siūlomas Liberalų sąjūdžio narys Saulius Budinas. Dabar jis vadovauja „Regitros“ Klaipėdos filialui.

Šiuo metu Klaipėdos savivaldybės administracijos direktore dirbanti Judita Simonavičiūtė taip pat neliks be posto. Ji bus siūloma į mero pavaduotojos postą.

Antrasis vicemeras neturėtų keistis. Į šias pareigas bus siūlomas Artūras Šulcas. Politikas šias pareigas ėjo pastaruosius ketverius metus.

Neturėtų keistis ir Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojai. Šiuose postuose turėtų likti liberalė Alina Velykienė ir Rusų aljanso atstovas Aleksandras Michailovas.

Naujoji taryba į pirmąjį posėdį rinksis ketvirtadienį. Jo metu bus tvirtinamos kandidatūros į svarbiausius miesto valdžios postus.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

oi oi

Beveik visi tie patys veidai, nieko gero , vel ta pati stagnacija bus... pakeiskit neveiklius skyriu vedejus, pavaduotojus adm. dir. ir pan.

prajuokinot to ftg

nes nesupratot ką parašėt , tik visiškas kvailys taip gali parašyti ir dar piktintis ....:) reikia ne tik "girdėti" , bet ir smegenų turėti tai parašyti :)

o

įdomu, ar tas tinginys Modestas Vitkus liks?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS