„SiDeko“ gėlių ir dekoro studijoje – Kalėdų šurmulys | KaunoDiena.lt

„SIDEKO“ GĖLIŲ IR DEKORO STUDIJOJE – KALĖDŲ ŠURMULYS

Esame gėlių studija „SiDeko“. „Born to create more beauty“ – su šiuo šūkiu užgimusi gėlių ir renginių dekoro verslo idėja gyvuoja jau ketverius metus. Mūsų pagrindinė veikla – gėlės ir puokščių kūrimas. Be jų, gaminame gyvų ir sausų gėlių kompozicijas, organizuojame ir kūrybines dirbtuves. Renginių dekoras – taip pat neatsiejama mūsų darbo dalis. Vasaromis sukamės dekoruodami vestuves, o šaltuoju metų sezono laikotarpiu puošiame įmonių vakarėlius bei parduotuvių vitrinas.

Ieškodami dovanos bet kokia proga, užsukę pas mus rasite platų asortimentą. Mūsų gėlių studijoje galite įsigyti ne tik gėlių, puokščių, dovanų dėžučių, įdomesnių dizainų vokų, skirtų piniginėms dovanoms. Pas mus rasite ir namų interjero detalių – vazų, žvakių, namų kvapų.

Kalėdos „SiDeko“ studijoje prasideda ženkliai anksčiau. Jau ketverius metus iš eilės organizuojame kalėdinių vainikų pynimo dirbtuvėles. Su nekantrumu laukiame ir šių metų dirbtuvėlių pradžios, juk gražiausių metų švenčių laukimą galime sutrumpinti pindami kėnio šakų vainikus ir puošdami juos mielomis dekoracijomis, veliūriniais kaspinais bei dekoratyviniais elniais. Dirbtuvėles organizuojame ir įmonių vakarėliams, tai jaukus ir šiltas laiko praleidimas su savo kolektyvu užsiimant maloniais darbais, geriant šiltą arbatą ir skanaujant kvepiančius sausainius. Argi ne puiki proga pradžiuginti savo darbuotojus? Pernai turėjome ir nemažai šeimų, kurios pynė vainikus savo namams pasipuošti. Poros, mamos ir vaikai. Puikus laikas vienas kitam skirti dėmesio ir nuveikti kažką smagaus. Pajuskite tas malonias kalėdines nuotaikas su tais, kurie jums rūpi. Laikas kartu yra geriausia dovana.

Į mūsų organizuojamas vainikų pynimo dirbtuvėles reikalinga rezervacija. Norimas datas ir laikus galite rezervuoti mūsų socialiniuose tinkluose („Facebook“ ir „Instagram“), telefonu +37062410136 arba mūsų puslapyje: https://sideko.lt/produkto-kategorija/kaledos/workshopas/.

Na, o jei neturite laiko patys pasigaminti savo namams kalėdinį vainiką, visada jį galite įsigyti mūsų rankomis pagamintą. Dekoruosime jūsų pasirinktomis spalvomis ir atspalviais: https://sideko.lt/produkto-kategorija/kaledos/kaledu-vainikai/.

Be to, šiais metais gavome tobulų kalėdinių žaisliukų – pliušinių meškučių, molinių stirnų ir zuikių, stiklinių oro balionų ir saldainių bei kitų puošmenų! Jie jau laukia, kada galės būti pakabinti ant jūsų eglutės: https://sideko.lt/produkto-kategorija/kaledos/zaisliukai/.

Ar jums irgi jau kvepia Kalėdomis?

Daugiau apie studiją „SiDeko“ galite rasti:

„Facebook“: https://m.facebook.com/SiDeko01/.

„Instagram“: https://instagram.com/sideko_simona?igshid=YmMyMTA2M2Y=.

GALERIJA

  • „SiDeko“ gėlių ir dekoro studijoje – Kalėdų šurmulys
  • „SiDeko“ gėlių ir dekoro studijoje – Kalėdų šurmulys
  • „SiDeko“ gėlių ir dekoro studijoje – Kalėdų šurmulys
  • „SiDeko“ gėlių ir dekoro studijoje – Kalėdų šurmulys
  • „SiDeko“ gėlių ir dekoro studijoje – Kalėdų šurmulys
  • „SiDeko“ gėlių ir dekoro studijoje – Kalėdų šurmulys
L. Martinkaus nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS