Strigo naujo viešbučio statybos? | KaunoDiena.lt

STRIGO NAUJO VIEŠBUČIO STATYBOS?

Naikupės gatvėje pernai gruodį prasidėjo naujo nedidelio viešbučio statybos. Per gerą pusmetį iškilo trijų aukštų statinio karkasas, tačiau staiga darbai sustojo. Objekto savininkas teigia, jog kol kas deramasi su kitais rangovais dėl tolesnių darbų.

Kai pernai prieš Kalėdas Naikupės gatvėje netoli Žvejų rūmų buvo išlieti pamatai, o greta atsirado užrašas, kad čia iškils apartamentų viešbutis, daugelis klaipėdiečių labai stebėjosi, kad būsimas viešbutis esą labai mažas.

Vis dėlto pastarąjį pusmetį statinys buvo kantriai statomas. Tačiau pastačius tris aukštus darbai staiga liovėsi.

Žmonės sunerimo: nejaugi rajone atsirado dar vienas nebaigtas objektas?

Statinio savininkas, nepanoręs viešinti savo pavardės, patikino, jog viešbutis tikrai bus baigtas, tik štai neaišku, kada.

"Labai norėčiau tikėti, kad statybos ilgam nestrigs. Mūrininkai baigė savo darbus, o su kitais statybininkais sutartis dar nesudaryta. Reikės dengti stogą, įstatyti langus, duris, pradėti vidaus įrengimą. Kol kas su tais rangovais sutartis nesudaryta. Derinamos kainos, terminai. Ieškome geriausio variantų, ir tai gali užtrukti. Kada viešbutis bus baigtas, tikrai negaliu pasakyti", – teigė būsimo viešbučio savininkas.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Emily Marshall

Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik keliAs valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda >>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Viesbucio statybos sustojo?

Jus ka is menulio nukritot?Koks dar viesbutis?Darbai sustojo nes keiciama paskirtis.Bus daugiabutis,o ne viesbutis.Juk salia tokia asfaltuota aikstele,Nama uzbaigs,ant aiksteles linijas isbraizys,slagbauma pastatys,ir prasom! Pinigeliai i kisene!

FNTT

Budino ir Mero piniginė storėja..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS