Suveikęs pranešimas apie grėsmę išvarė žmones iš teismo | KaunoDiena.lt

SUVEIKĘS PRANEŠIMAS APIE GRĖSMĘ IŠVARĖ ŽMONES IŠ TEISMO

Ketvirtadienį ryte iš Klaipėdos miesto apylinkės teismo staiga pasipylė žmonės. Jie uoliai vykdė nežinia kodėl suveikusio pavojaus signalo raginimą palikti pastatą.

„Pastatui kilo grėsmė, prašome skubiai išeiti“, – toks ar panašus pranešimas pasigirdo visame teismo pastate 10 val. ryto.

Kaip buvo anksčiau instruktuoti bei prieš mėnesį pratybų metu pamokyti teismo darbuotojai paskubėjo prie durų.

„Ėjau ir aš, bet pakeliui ūkvedė pasakė, kad signalizacija suveikė be pagrindo, todėl grįžau, bet dalis žmonių stovėjo lauke dar kažkiek laiko. Lietuvoje tai darosi nebe naujiena. Pati vieną kartą šiemet ėjau iš Klaipėdos dramos teatro salės, kai suveikė priešgaisrinė signalizacija“ – pasakojo Klaipėdos miesto apylinkės teismo pirmininko pavaduotoja Zita Romanovaitė.

Po pusvalandžio nuo pranešimo apie grėsmę visi žmonės jau buvo sugrįžę į darbo vietas bei teismo sales.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

monnez

labas Gauti paskolą, kuri leis jums įveikti skurdą. El. paštas: sylviane.harry@hotmail.com Sveiki, mano vardas yra MONNEZ, sukčiavimo auka suklastotų skolintojų rankose. Aš neteko apie €45.000,00 nes man reikia didelį kapitalą €200,000.00. Aš beveik mirė, aš neturėjo kur eiti. mano verslas buvo sunaikinta, ir šiame procese aš praradau savo sūnų. Aš negalėjo pakęsti tokio nepasikartotų. 2016 kovo mėn sutikau draugą, kuris supažindino mane su gera motina, SYLVIANE HARRY, kad galiausiai padėjo man užtikrinti paskolą bendrovė. gera mama aš noriu pasinaudoti šia galimybe ir padėkoti jums, ir gali Dievas toliau laimina Jus. Aš taip pat norėčiau pasinaudoti šia galimybe patarti kolegos lietuviškai, kad yra daug sukčiai iš ten, todėl, jei jums reikia paskolą ir nori užsitikrinti paskolą greitai, uržegitruokite tik ponia Olivia Danieliaus elektroniniu paštu: (sylviane.harry@hotmail.com ). Jūs taip pat galite susisiekti su manimi per šį laišką: El. paštas: sylviane.harry@hotmai

.

Arba kažkas užrūkė kur nereikia

Feuerwehrmann

Kažkurio teisiamojo sėbrai papūtė dūmų į priešgaisrinės signalizacijos dūmų jutiklį.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS