„Tvarios Kalėdos“: eglutes klaipėdiečiai puoš savo kiemuose | KaunoDiena.lt

„TVARIOS KALĖDOS“: EGLUTES KLAIPĖDIEČIAI PUOŠ SAVO KIEMUOSE

  • 3

Šešerius metus iš eilės Klaipėdos apskrities viešoji I. Simonaitytės biblioteka kvietė kurti Kalėdų eglučių kiemelį. Ši iniciatyva sutelkdavo bendruomenes kūrybinei veiklai, paskatindavo bendrauti ir sykiu gražiausiu metų laiku simboliškai kviesdavo bibliotekos kiemelį papuošti Kalėdų eglutėmis.

Šiemet, septintąjį kartą, kiemelis bus sukurtas kiek kitaip: eglutėmis gyventojai galės grožėtis virtualiame albume, o, esant galimybei, aplankyti jas pagal paruoštą žemėlapį.

Biblioteka bendruomenes kviečia eglutes puošti savo kiemuose, o padabintų žaliaskarių nuotraukas siųsti paštu.

Šių metų tema – "Tvarios Kalėdos", todėl raginama atkreipti dėmesį į aplinkosaugą, didelio vartojimo ir tvarumo problematiką.

Puošdami eglutes žmonės kviečiami naudoti antrines žaliavas, vengti putplasčio ar kitų papildomų plastiko medžiagų. Taip, organizatorių teigimu, bus saugoma gamta.

Norintieji dalyvauti akcijoje turi registruotis internetu https://forms.gle/RkgmiwxpeidKTPj29 ir iki gruodžio 11 d. e. paštu renginiai@klavb.lt atsiųsti papuoštos eglutės nuotraukas (iki 5 vienetų), trumpą padabintos žaliaskarės vaizdo įrašą (iki 5 sekundžių), savo bendruomenės ir eglutės pristatymą (tekstas ir / ar vaizdo įrašas iki 3 minučių).

Gražiausia eglutė bus renkama internetiniu balsavimu gruodžio 16–31 d.

Sausio 6 d. bus apdovanotos trys bendruomenės, kurių puoštos eglutės surinko daugiausia balsų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

>>>>palaikau

O tu susinervinę nueik į Akropolį , prisipirk kinietiško šudo už a....jeną kainą ir džiaukis išnaudota pigia darbo jėga ir pripildęs prekybininkų banko sąskaitas, nes jei tu to nepadarysi jie negalės atostogauti vasarą, valgyti restoranuose, pasistatyti namų, prisipirkti brangių mašinų ,o baisiausia , kad užterši gamtą, ko pasekoje po dar 50 metų gims trikojai, triakiai mūsų visų ( tame tarpe ir tavo )palikuonys. Gėda !!!!

palaikau

Na bl bent Kalėdas palikit ramybėj nekišdami savo kvailų joms nederamų, nereikalingų terminų. Žodžių jau trūksta, šitie netalentingi vadybininkai iš proto kraustosi, kad tik perspjaut kitus, dar menkiau gabius. Jau Kalėdos jiems pasidarė tvarios...jei reikia, sakykit, Kalėdoms apibūdinti yra šimtai tam derančių žodžių, padėsim...

NUSIBODO

Dar vieną žodį pradėjo valkioti žiniasklaida "Tvarios, "Tvari", Tvarūs". Na, bloga jau nuo jo, kaip nuo "iššūkių" ir kitų tūkstančius kartų kartojamų. O žurnalistei iš vis turėtų būti gėda ...Taigi, šiandien organizuoju tvarų pagėrimą, gal prisijungsit su tvariais buteliais, tvariomis galvomis ir labai tvariomis savo partnerėmis...Vyks tvarūs pokalbiai, o pabaigoje pasiūsime tvarią foto bibliotekai...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS