Uostamiesčio policijoje įregistruoti 64 nauji dviračiai | KaunoDiena.lt

UOSTAMIESČIO POLICIJOJE ĮREGISTRUOTI 64 NAUJI DVIRAČIAI

  • 4

Siekiant užkardinti dviračių vagystes, vakar vakare Klaipėdos aps. VPK VTB Prevencijos skyriaus bendruomenės pareigūnai Dubysos ir Taikos pr. gatvių sankryžoje, šalia prekybos centro „Akropolis“, vykdė dviračių žymėjimo akciją. Renginio metu buvo pažymėti 64 dviračiai.

Atminkite, kad pažymėtas daiktas atbaido ilgapirščius. Dviratį pareigūnai užregistruoja, išgraviruodami ant rėmo registracijos numerį, ir užklijuoja lipduką su užrašu „Įregistruotas policijoje“.

Lipdukas ant dviračio rėmo įspės tuos, kurie kėsinsis į šį turtą. Vagystės atveju policijoje pažymėtą dviratį bus lengviau surasti ir atpažinti.

Nors dviratis ir įregistruotas policijoje, nerekomenduojama jo palikti daugiabučių laiptinėse, rūsiuose ar kitose bendro naudojimo patalpose. Būtina gerai apsaugoti sandėliukus, garažus ar pagalbines patalpas, kur yra laikomi vertingi daiktai, tarp jų ir dviračiai, mopedai, motociklai. Dviračių nakčiai kiemuose neturėtų palikti ir nuosavų namų gyventojai.

Išsamesnę informaciją apie numatomas akcijas ir galimybę pažymėti savo daiktus galima gauti susiekus Klaipėdos aps. VPK Viešosios tvarkos biuro Prevencijos skyriaus vyresniąja specialiste Aurelija Studencova tel.: (8~46) 354 605 el. p. aurelija.studencova@policija.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

hmm

O tai kaip reigstracija apsaugo nuo vagystės? Ogi niekaip. Absoliučiai niekaip.

Dviratastas

Dviratį nuo vagystės apsaugo normali(metalinė, U formos) spyna, o ne lipdukas, kad dviratis yra registruotas policijoje.

jo

tai negalit informuoti prie o ne pos faktum nesuprantu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS