Iš Uosto direkcijos gautas Danės upės krantines Klaipėda naudos laivų švartavimui | KaunoDiena.lt

IŠ UOSTO DIREKCIJOS GAUTAS DANĖS UPĖS KRANTINES KLAIPĖDA NAUDOS LAIVŲ ŠVARTAVIMUI

Iš Uosto direkcijos gautas dvi Danės upės krantines Klaipėda planuoja naudoti laivų švartavimui, sako savivaldybės atstovas.

„Mes turime koncesininką, kuris valdo rekonstruotas Danės upės krantines, tai galbūt bandysime su koncesininku valdymą užtikrinti, galbūt savivaldybė skelbs konkursą ir krantinės bus išnuomotos“, – BNS teigė Klaipėdos savivaldybės Turto valdymo skyriaus vedėjas Edvardas Simokaitis.

„Kol kas galutinis sprendimas nepriimtas, bet, kaip ir visos Danės upės krantinės, jos bus naudojamos laivų švartavimui“, – pridūrė jis.

Savivaldybės atstovas sako, kad Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija praėjusią savaitę krantines miestui perleido, nes jos „nėra susijusios su uosto veiklos vykdymu“.

Su kruizinių laivų terminalu ir Klaipėdos miesto piliaviete besiribojančios krantinės uostamiesčiui perleistos gruodį įsigaliojus tą numatančiam Vyriausybės nutarimui. Jų ilgis siekia beveik 219 metrų.

Bendra perduodamo turto vertė siekia beveik 393 tūkstančiai eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Klpd.

..bet visų pirma dar padarys mažiausiai pora studijų už kokius 80 -300 gabalų ir tik tada iškirte visus aplinkinius dar likusius daugiamečius, pastatys parkomatą:D)

Augustai

Tu, tai Dangė. Ar tu iš priekulės kilęs? Atleiskite "klaipėdos žurnalistai", bet rašote bele ką. Kvakenos.

>anonimas

Ne prusu cia zeme, o kursiu. Prusus kryziuociai isnaikino ir pasieme ju varda. Dabar prusu zemes laikinai okupuotos kremliaus fasistu. Na, o Klaipeda, amziams priklauso Lietuvai. Upe, zinoma Dange. Komunistines siuksles vis prisimena komsomolcu dane... ;)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS