SAM patvirtino: Lietuvoje – penktasis mirties nuo koronaviruso atvejis | KaunoDiena.lt

SAM PATVIRTINO: LIETUVOJE – PENKTASIS MIRTIES NUO KORONAVIRUSO ATVEJIS

  • 75

Kaip praneša Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas, per naktį mieste patvirtinta 13 naujų koronaviruso atvejų ir viena mirtis. Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) vėliau išplatino pranešimą, kad Lietuvoje patvirtintas penktasis mirties nuo koronaviruso (COVID-19) atvejis.

Asmuo mirė Klaipėdos universitetinėje ligoninėje (KUL). Mirusysis priklausė rizikos grupei.

„Šiuo metu KUL gydomi 37 pacientai. Tame skaičiuje ir šiąnakt atlikti tyrimai, kurie nustatė dar 13 naujų atvejų. Dramatiškiausia žinia yra ta, kad šią naktį ligoninėje mirė 94 metų pacientas, sirgęs ne viena lėtine liga, tačiau jam taip pat buvo nustatytas ir COVID-19 virusas. Jis gydėsi Akių ligų skyriuje“, – anksčiau rašė meras.

Sveikatos apsaugos ministerijos duomenimis, penktadienio rytą Lietuvoje buvo užfiksuoti 344 koronaviruso infekcijos (COVID-19) atvejai. Vėliau patikslinta, kad nustatyti 345 atvejai. Nuo ketvirtadienio vakaro COVID-19 infekuotų asmenų padaugėjo 46.

Per ketvirtadienį ištirti 1175 asmenys. Iš viso Lietuvoje ištirti 5495 eminiai dėl įtariamo koronaviruso.

Rašyti komentarą
Komentarai (75)

kiek

galima sita issigimeli,iskrypeli,durniu piarinti?

Anonimas

Kaip suprantu gydė akis ir gydytojai užkrėtė virusų.pakol kas visi nuo medikų uzsikrete L

protas

Ar daug Lietuvoje nepriklausančių rizikos grupei? Juk rūkymas taip sodina Tave į rizikos grupę, ne tik amžius ar liga! Beje, ir liga tavoji gali išaiškėti tik užsikrėtus virusu! Tai ar daug ne rizikos grupėje esančiųjų?!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS