Vairuotoja pasibaisėjusi: įžūlių pareigūnų nuorūkos skriejo tiesiai į šalikelę | KaunoDiena.lt

VAIRUOTOJA PASIBAISĖJUSI: ĮŽŪLIŲ PAREIGŪNŲ NUORŪKOS SKRIEJO TIESIAI Į ŠALIKELĘ

Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną policijos pareigūnai organizavo reidą vairuotojų blaivumui patikrinti. Šventinę dieną klaipėdietė liko šokiruota pareigūnų elgesiu.

Mergina teigė, kad iš pradžių ją nemaloniai pasitiko policijos pareigūnas.

„Važiuojant namo staiga mano automobilį sustabdė policijos pareigūnas. Supratau, kad vyksta reidas. Priėjęs pareigūnas net neprisistatė ir pro sukąstus dantis iškošė, kad man teks pūsti į alkotesterį, nes vyksta reidas", – įspūdžiais dalijosi mergina.

Kol pareigūnas tikrino vairuotojos dokumentus, ši pro langą pamatė stulbinantį vaizdą.

"Prie tarnybinio automobilio pareigūnai traukia dūmą, vilkintys tarnybinę aprangą, darbo metu, viešoje vietoje. Ir tai, ko gero, nebūtų didelė katastrofa, kažkas pasakytų, kad pareigūnai irgi žmonės, turintys savo poreikių, bet parūkiusi viena pareigūnė tiesiog sviedė cigaretės filtrą ant žemės. Filtras ten ir liko gulėti. Šokiruota, o gal nemaloniai nustebinta tokiu pareigūnės elgesiu, neištvėriau ir pasakiau pareigūnui, kuris vis dar tikrino mano dokumentus, kad pasakytų kolegei, jog pakeltų ir išmestų cigaretės filtrą į tam skirtą vietą. Į šią pastabą pareigūnas atsakė, kad jis už tai nėra atsakingas“, – pasakojo klaipėdietė.

Negana to, pareigūnas vairuotojai pasiūlė pačiai nueiti ir pasakyti pareigūnei bei pridūrė, kad ji nėra  jo kolegė, nes dirba kitoje komandoje. Į tai Jolita atsakė, kad užfiksavo šį nekultūringą įvykį, o pareigūnas atrėžė, kad vairuotoja gali medžiagą perduoti ir į portalą policija.lt.

Socialiniame tinkle „Facebook“ žaibiškai ėmė plisti rūkančių pareigūnų nuotraukos. Jomis pasidalijo tūkstančiai skaitytojų. Į tai Lietuvos policija atsakė: „Iš tiesų nemaloni situacija. Todėl nuoširdžiai atsiprašome už tokius veiksmus:“

Gairės: policija, Lietuvos policija, policininkai, pareigūnai, šiukšlinimas, skaitytojo naujiena, nuorūkos, reidas
Rašyti komentarą
Komentarai (38)

BANDIS

Beto dar baltarusiskos )))))

mu sarai

siukslina

Anonimas

O ta pareigūnė kartais ne su priklijuotom blakstienom ir nagais. Viena tokia isidemejau slifuoja miesto gatves. Atrodo, kad ejo i turgu , bet atejo i policija. Vykit lauk is darbo visas plastmasines, kad gėdos nedarytu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS