A. Vaitkus sveikina su Motinos diena: linkiu, kad būtumėte sveikos, laimingos ir mylimos! | KaunoDiena.lt

A. VAITKUS SVEIKINA SU MOTINOS DIENA: LINKIU, KAD BŪTUMĖTE SVEIKOS, LAIMINGOS IR MYLIMOS!

  • 13

Brangiosios Mamos,

Pirmasis žiedais pražystančios gegužės sekmadienis skirtas Jums. Tegu šią ypatingą dieną visos Mamos būna apgaubtos nuoširdžiu vaikų dėmesiu, dėkingumu už besąlyginę Jūsų meilę ir švelnumą!

Į gyvenimą kiekvienas išsinešame vaikystės dienų prisiminimus, kuriuose Jūs – mylinčios, guodžiančios, suprantančios, atjaučiančios. Jūs labiausiai besidžiaugiančios vaikų pasiekimais ir liūdinčios dėl jų nesėkmių.

Sveikinu Jus visas su Motinos diena ir linkiu, kad būtumėte sveikos, laimingos ir, žinoma, mylimos!

Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

>to>anonimui

pats švieskis Taigi savivaldybė nepadarys taip kad prispaust privačią mediciną o valstybinę iškelt į viršų? Kodėl neturim gydytojų? Ogi todėl kad jie sėdi privačiose savo poliklinikose ar dirba pr.ligoninėse Todėl ir eilės todėl ir 3oj betvarkė. 3čioj sako dar ir vadovai baisūs.Jiems patiems galvas reik gydyt bet nieko nepadarysi - senasis patogusis Blatas visur pasiekia uždengt saviškius

to >anonimui

Švieskis,tamsuoli,Klaipėdos miesto poliklinika(3 buvusi,kurioj betvarkė) priklauso Savivaldybei.Švieskis,berašti,gėda skaityti.

to Ačiū

nerašinėkit tokiu palankiu Vaitkui komentaru - tvartas siunta, galvos kreta, spaudimai kyla, į kelnes pelai byra..Dar išmirs per naktį visas konservatorių skyrius Klaipėdoj :D:D Pavojinga :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS