Visuomenei pristatomi kelių lygių automobilių saugyklos Nidoje įrengimo planai | KaunoDiena.lt

VISUOMENEI PRISTATOMI KELIŲ LYGIŲ AUTOMOBILIŲ SAUGYKLOS NIDOJE ĮRENGIMO PLANAI

  • 1

Siekdama spręsti transporto statymo problemas Nidoje, Neringos savivaldybė planuoja įrengti kelių lygių daugiau kaip 600 vietų automobilių ir autobusų saugyklą, visuomenei šiuo metu pristatomas tai numatantis projektas.

Kaip skelbia Neringos savivaldybė, kelių lygių automobilių saugyklą planuojama įrengti rekonstravus esamą aikštelę, esančią Taikos gatvėje. Šiuo metu ši aikštelė, kurioje galima sutalpinti iki 145 automobilių, naudojama trumpalaikiam ir ilgalaikiam transporto priemonių statymui.

Naujoje saugykloje automobilių ir autobusų saugojimo vietų skaičius padidėtų iki 624 vietų lengviesiems automobiliams bei 20 vietų autobusams.

„Tai privaloma projektinių pasiūlymų svarstymo sąlyga su visuomene. Pavasarį tikimės turėti suderintą su atsakingomis institucijomis galutinį projektą, vasaros pradžioje – statybą leidžiantį dokumentą. Tikėtina, kad rangos darbams konkursas galėtų prasidėti rudeniop. Toks planas hipotetinis, bet stengiantis visai įmanomas“, – BNS teigė Neringos savivaldybės vicemeras Narūndas Lendraitis.

Esamos aikštelės rekonstrukcijos sprendiniai atlikti įvertinus jau įgyvendintus Taikos gatvės tvarkybos darbus. Rekonstrukcijos darbai palies ir E. A. Jonušo gatvę.

Anot vicemero, projektinių pasiūlymų pristatymo metu bus atsižvelgta į visuomenės nuomonę, gyventojų pasisakymus.

Viešas svarstymas vyks rugsėjo 19 dieną Neringos savivaldybėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

nėra nei vieno komentaro

tokių nesamonių net komentuoti niekas nenori

SUSIJUSIOS NAUJIENOS