Visureigio vairuotojas nepasimoko: klaipėdiečiai vėl žeria kaltinimus | KaunoDiena.lt

VISUREIGIO VAIRUOTOJAS NEPASIMOKO: KLAIPĖDIEČIAI VĖL ŽERIA KALTINIMUS

Kaimynai piktinasi – visureigio vairuotojas savo automobiliu niokoja daugiabučio kiemo žolynus. Viešosios tvarkos skyriaus atstovai tikina, kad nusižengusiam klaipėdiečiui jau buvo skirta bauda.

Savivaldybės interneto puslapio skiltyje „Pranešk apie problemą mieste“ klaipėdietis paskelbė pranešimą dėl visureigio niokojamos pievos Laukininkų gatvės gyvenamojo namo kieme.

„Laukininkų g. daugiabučio kiemo žolynas yra baisiai niokojamas, jau pernai šią mašiną-traktorių savininkas palikdavo toje pačioje vietoje. Prašau pranešti Viešosios tvarkos skyriui, nes tokius griovius išvažinėja, reikia turėti sąžinės“, – piktinosi klaipėdietis.

Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Linas Lapinskas pasakojo, kad nusižengusiam gyventojui skirta bauda.

„Protokolas buvo surašytas ir už automobilių statymą neleistinoje vietoje šiam asmeniui gresia bauda nuo 30 iki 90 eurų“, – teigė L. Lapinskas.

Pasak L. Lapinsko, pernai Viešosios tvarkos skyrius surašė daugiau nei 10 tūkst. administracinių nusižengimų protokolų už transporto priemonių statymo ir stovėjimo tvarkos pažeidimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (26)

to-Minde

tai EIK ir padarys, o netuščiai spaudinėk klaviatūrą. O gal kiaušiai per skysti?

o niokoti

šaligatvius, peščiuosius takus ir tai vyksta NUOLAT Reikjaviko gtv. pradžioje-tai NORMALU,. viskas OK ?

V ir Gis

Prisikabintų traliuką, ukrainietiškus numerius ir viskas būtų gerai - išrinktiesiems viskas galima.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS