Žiema laikinai trauksis iš pajūrio | KaunoDiena.lt

ŽIEMA LAIKINAI TRAUKSIS IŠ PAJŪRIO

Šios savaitės šaltukas išnyks jau sekmadienį, visą kitą savaitę reikės gūžtis nuo stipraus ir žvarbaus vėjo, slėptis nuo lietaus. Orai labiau primins vėlyvą rudenį nei tikrą žiemą. Teks daugiau laiko praleisti patalpose, vengti pasivaikščiojimų gryname ore.

Panaši į žiemą bus tik šiandiena, kritulių neprognozuojama, tačiau diena numatoma vėjuota ir šalta – apie 3–5 laipsniai šalčio. Vakarop, tikėtina, vėjas silps, bet pasigrožėti eglutės įžiebimo švente susiruošę klaipėdiečiai turėtų apsirengti šilčiau – temperatūra bus gerokai žemesnė, nei iš tiesų rodys termometrų stulpeliai. Atrodys, jog yra apie 10 laipsnių šalčio.

Sekmadienį vėjas suksis iš pietų ar pietryčių ir atneš į uostamiestį teigiamą temperatūrą. Naktis dar bus šalta, termometras rodys apie 4 laipsnius žemiau nulio, o diena jau išauš su silpnai teigiama oro temperatūra, lauke lašnos, gali būti lijundra, plikledis grasins traumomis.

Visą kitą savaitę orai bus nežiemiškai šilti, bet malonių dienų nesulauksime, bus vėjuota, nemažai lis.

Pirmadienio naktį oro temperatūra svyruos apie nulį, dieną šils iki šešių laipsnių, lis, vėjas stiprės iki 12 m/s.

Antradienį bus dar šilčiau. Naktį temperatūra sieks apie 4–6 laipsnius aukščiau nulio, dieną šils iki 8 laipsnių, lietaus neišvengsime, vėjas stiprės iki 7–13 m/s.

Trečiadienį nakties ir dienos oro temperatūra bus panaši – apie 3–5 laipsniai šilumos, vėjas dar labiau stiprės, galima tikėtis, kad dieną nelis.

Ketvirtadienį oras vės, naktį bus apie nulį, dieną termometro stulpelis kils tik iki 2 laipsnių šilumos, neturėtų lyti, vėjas po truputį silps.

Penktadienį, kai gyvensime artėjančio savaitgalio nuotaikomis, oras dar labiau blogės, lis, pūs stiprus vėjas, oro temperatūra – apie nulį.

Kol kas sinoptikai nesiryžta prognozuoti, koks bus kitas savaitgalis, viskas priklausys nuo to, kas laimės ciklono ir anticiklono kovą.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Doris Carter

Prisijunkite prie manęs švęskite šitą didžiulę ir puikią dieną, kurią mano viešpataus Dievas padarė panaudodamas šį didžiulį ir galingą gydytoją, vadinamą pranašu Kamalu, išgydyti mano ŽIV / AIDS ligą, kuri jau 6 metus buvo priblokšta be sprendimo, siekiu sprendimai internete ir per ligoninę jie vis dar skiria man orientacijos apie narkotikus, kurie gali išplėsti savo metus. Dabar, kai pranašas Camala padėjo man išgelbėti mano ligą iš savo gyvenimo, aš labai skolingas, kad išgydytum mane tikrai ir vėl, Susisiekite su pranašu dr Kamalu už ŽIV gydymą šiandien: dr.camalahivadscure@yahoo.com.

Vaje vaje

Paprastas atšalimas dabar žiema yra vadinamas?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS