13-oji mėnesio diena tapo lemtinga: viešose vietose – mirę žmonės | KaunoDiena.lt

13-OJI MĖNESIO DIENA TAPO LEMTINGA: VIEŠOSE VIETOSE – MIRĘ ŽMONĖS

13-oji mėnesio diena tapo lemtinga keliems viešose vietose mirusiems žmonėms. Netikėtumas aptikus mirusį žmogų sukrėtė ne vieną, o artimiesiems sukėlė nepakeliamą skausmą.

Trečiadienį apie 16.30 val. uostamiesčio Budelkiemio gatvėje, ant žolyno, šalia automobilių aikštelės praeiviai pamatė gulintį vyrą.

Žmonės iškvietė greitąją medicinos pagalbą, medikai apie valandą gaivino vyrą, bet išgelbėti jo gyvybės nepavyko.

Išorinių smurto žymių ant velionio kūno nepastebėta, bet kūną dar atidžiau apžiūrės ir detalų tyrimą atliks teismo medicinos ekspertai.

Įvykio vietoje dirbę policininkai neiškart nustatė mirusiojo asmenybę, kiek vėliau išsiaiškinta, kad tai 64-erių klaipėdietis.

Pradėję ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti pareigūnai tikisi išsiaiškinti, kas lėmė staigią jo mirtį.

Trečiadienį vakare Klaipėdos rajone, Genaičiuose, vaizdingame slėnyje prie upės rastas negyvas 32 metų vyras.

Jį rado giminaičiai, panašu, kad vyras pats pasirinko nebegyventi. Nepaisant mirties aplinkybių, Klaipėdos rajono policininkai rinks duomenis apie šio žmogaus mirties priežastį.

Tą pačią dieną Skuodo rajono gyventojai pranešė policininkams radę Šakalių kaimo gyventoją, mirusį savo namuose. 74-erių vyras gyveno vienas, paskutinį kartą su juo artimieji bendravo maždaug prieš savaitę.

Radę užrakintas namo duris, jie iškvietė policiją, o pareigūnai – ugniagesius. Duris teko laužti laužtuvu.

Vos įėję vidun pareigūnai suprato, kad šeimininkas miręs, paaiškėjo, kad mirtis jį ištiko senokai, kūnas buvo pradėjęs irti.

Skuodo rajono policijos komisariato pareigūnai kol kas neturi jokio pagrindo manyti, kad vyras galėjo tapti nusikaltimo auka.

Gairės: viešos vietos, negyvi žmonės, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS