Aiškėja daugiau detalių: Kretingoje dviratininką pražudęs vairuotojas – girtas | KaunoDiena.lt

AIŠKĖJA DAUGIAU DETALIŲ: KRETINGOJE DVIRATININKĄ PRAŽUDĘS VAIRUOTOJAS – GIRTAS

Girtas vairuotojas Kretingoje sukėlė mirtiną avariją, kurios metu žuvo visų gerbiamas žmogus, važiavęs dviračiu, ir sumaitoti trys automobiliai.

Pirmadienio pavakare, 16.10 val., kai dar nebuvo visiškai sutemę, tiesioje J.Jablonskio gatvėje "Volkswagen Touran" partrenkė dviračiu važiavusį 73-ejų vyrą.

Po susidūrimo su dviratininku "Volkswagen" išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su "Fiat Ducato" ir šiam iš paskos važiavusia "Mazda 3".

Visos trys mašinos virto metalo laužu.

Dviratininkas, vilkėjęs šviesą atspindinčią liemenę, žuvo vietoje. Policijos žiniomis, tai buvo tvarkingas, įstatymus gerbiantis žmogus.

61-erių avarijos kaltininkas nieko negalėjo paaiškinti, gal todėl, kad buvo labai girtas. Alkoholio matuokliu jam nustatytas 2,33 prom.

Kitais automobiliais važiavę 50-metis vyras ir 21-erių mergina apie sužeidimus nepranešė, bet gali būti, kad jie apie tai praneš vėliau.

Avarijos kaltininkas uždarytas į areštinę. Tyrimo ėmėsi Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kelių policijos pareigūnai.

Avarija įvyko apšviestoje, tiesioje gatvėje. Netoli įvykio vietos yra žiedinė sankryža, tad automobilių greitis neturėjo būti didelis.

Specialistų ekspertizių išvados bei liudytojų parodymai padės išaiškinti visas įvykio aplinkybes.

Kaltininkui gresia reali laisvės atėmimo bausmė, tačiau kad ir kokią nuobaudą jam teks atlikti, žmogaus gyvybė – negrąžinama.

Tai yra trečias šiemet Kretingos rajone eismo įvykio metu žuvęs žmogus.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pasipiktines

Tegu visi žino kad už saugaus eismo.strategija yra atsakinga kelių policijos viršininkas Mindaugas, tegu visi žino kad tokio žuvusių skaičiau jau daug metų nebuvo, net pačiame klaipėdos mieste jau skaičiuojami lavonai..kas toliau ?

Komisaras nesiorientuoja aplinkoje

Kol komisaras Džermeika dirba iš namu, skaičiuojam aukas, vos pastovintys traiško žmones, aukų krūvos, karas keliuose tęsiasi kol komisaras nežino ką daryti už gaunamą algą..

Dabar lai

pasikonsultuoja su Jonu Radzevičiumi.Gal ras skylių?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS