Audra socialiniuose tinkluose dėl pareigūnų įgūdžių kelyje: susidūrė vienas su kitu | KaunoDiena.lt

AUDRA SOCIALINIUOSE TINKLUOSE DĖL PAREIGŪNŲ ĮGŪDŽIŲ KELYJE: SUSIDŪRĖ VIENAS SU KITU

Socialiniuose tinkluose kaip virusas sklinda vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip du policijos pareigūnai važiuoja šalia, tačiau netrukus susimėto ir stukteli vienas į kitą šonais. Vaizdo įrašas sukėlė komentarų audrą ir pašaipas bei abejones pareigūnų vairavimo įgūdžiais. Vairuotojai klausė, ar pareigūnams nereikėjo stoti įvykio vietoje pildyti eismo įvykio deklaracijos?

„Nuo šitų laikykitės distancijos šiek tiek“, – ironizavo vienas komentatorių. Kitas retoriškai klausė, kas jiems išdavė vairuotojo pažymėjimus.

Tačiau buvo ir pastebėjusių, kad atvirkščiai – tai geri vairuotojai. „Gali iš jų ir pasimokyti. Kiek matau, motociklą valdyti moka gerai, nenugriuvo nė vienas, tik komunikacijos stoka“, – rašė internautas.

Buvo ir nuomonių, kad tai chuliganiškas elgesys, neva atsitrenkta tyčia. Kai kas įžvelgė ir rimtą autoįvykį, o tai, kad nebuvo sustota, traktavo kaip pabėgimą iš įvykio vietos, kas gresia vairuotojo pažymėjimo netektimi.

Situaciją pakomentavo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Asta Kažukauskienė.

„Birželio 15 d., apie 16.25 val., Klaipėdoje, Liepų g. į pranešimą apie eismo įvykį Klaipėdoje reaguojantys du tarnybiniai Klaipėdos apskrities VPK motociklai nežymiai kliudė vienas kitą. Per eismo įvykį žmonės nenukentėjo. Nestipriai buvo apgadinta viena tarnybinė transporto priemonė. Įvykio aplinkybės tikslinamos, sprendžiamas klausimas dėl vidinio patikrinimo pradėjimo“, – paaiškino policijos atstovė.

Įraše matyti, kaip du pareigūnai juda Liepų g., miesto centro link. Vienas motociklininkų lyg ir mėgino išsukti Priestočio g. link, jau buvo bepradedąs manevrą.

Tačiau kolega to nepastebėjo ir važiavo toliau tiesiai.

Motociklai susilietė, matyti, kad pabiro plastiko detalės. Tačiau motociklininkai transporto priemones suvaldė, išlygino pusiausvyrą.

„Pasak Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnų, visi eismo dalyviai, įvykus įvykiui, jei vairuotojai sutaria dėl kaltės, eismo įvykio deklaraciją užpildyti gali vėliau, patraukę transporto priemones ir nesudarydami spūsčių ir trukdžių kitiems eismo dalyviams“, – patikino A. Kažukauskienė.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (35)

Qr

Pasiteisinimai juokingi: "deklaracija užsipildys vėliau". O tai kad po avarijos nuvažiavo tiesei metėsi į autobusų sustojima taip užbėgan kitoms mašinoms už akių, taip galimai galėjo dar vieną avariją sukelti. Manau Klaipėdos dienraštis turėtu užklausti dar kart policijos atstovų ir gauti išsamų paaiškinimą dėl tolimesnių pareigūnų vaiksmų.

Anonimas

O gal iš po gero baliuko dar tebegaruoja

persirikiuodami i sustojima

ar bent posuki parode ??
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS