Avarija netoli Kryžkalnio: tik per stebuklą nenukentėjo žmonės | KaunoDiena.lt

AVARIJA NETOLI KRYŽKALNIO: TIK PER STEBUKLĄ NENUKENTĖJO ŽMONĖS

Šeštadienio pavakarę greitkelyje Klaipėda–Kaunas įvyko keistas eismo įvykis, kurio metu tik per stebuklą nenukentėjo žmonės.

Kaip teigė Tauragės apskrities policijos komisariato atstovė spaudai Greta Kesminaitė, apie 16 val. maždaug pora kilometrų iki Kryžkalnio lengvasis automobilis, tempęs priekabą su lengvąja mašina ant jos, kažkodėl atsitrenkė į kelio atitvarą.

Automobilis tapo nevaldomas, priekabą suskersavo, ji apsivertė, o tuo pačiu nuo jos į antrąją kelio juostą nulėkė vežama mašina. Ji gulėjo aukštyn ratais.

Laimė, kad tuo metu iš paskos nevažiavo mašinos, keli automobiliai įvykio vietoje atsidūrė netrukus.

Žmonės avarijos metu nenukentėjo, todėl vairuotojas užpildė eismo įvykio deklaraciją ir galėjo važiuoti toliau.

Nežinia, ar mašiną vežęs automobilis po avarijos dar galėjo važiuoti, ir kas padėjo išgabenti apsivertusį vežamą automobilį.

GALERIJA

  • Avarija netoli Kryžkalnio: tik per stebuklą nenukentėjo žmonės
  • Avarija netoli Kryžkalnio: tik per stebuklą nenukentėjo žmonės
Feisbuko grupės "Kas vyksta Lietuvoje" nuotr.
Gairės: avarija LT, autostrada Klaipėda–Kaunas, Kryžkalnis, apvirto automobilis
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Audronis

Kokios mases priekaba gali temti automobilis, yra labai aiskiai nurodyta gamintojo pateiktoje technineje automobilio specifikacijoje. (Jei turite originalia automobilio instrukcija ten yra tikrai parasyta) visi mikroautobusai ir sunkvezimiai tikrai turi priknieditas lenteles su nurodytomis automobilio bendromis masemis su priekaba ir be jos ( lengvu neisitikines ar yra )

nordland > pritaupe

paskaityk KET 23 straipsnio 6 skyriu. jame (tiesa, gana painiai) paaiskinta, kokias priekabas galima vilkti, suzinosi, kad 750 kg nera riba. jei jis turejo BE kategorija, tai viskas buvo legalu, o avarija ivyko del igudziu stokos.

Jonas

tempiant toki svori greitis ne daugiau 50
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS