Benamio pašiūrėje – lavonas: spėjama, kad tai – Marselis | KaunoDiena.lt

BENAMIO PAŠIŪRĖJE – LAVONAS: SPĖJAMA, KAD TAI – MARSELIS

Ketvirtadienio vakarą Klaipėdos ugniagesiai skubėjo į Pievų gatvės pašonėje esančius laukus – atvira liepsna degė benamio lūšna. Viduje rastas vyro kūnas.

Apie gaisą pranešta apie 17.16 val. Pamiškėje, tarp krūmų suręstą pašiūrę siaubė liepsna. Ugniagesiai suskubo gesinti jos vidų, nes per angą pamatė dujų balioną. Jį ugniagesiai suspėjo išnešti ir taip apsaugojo nuo sprogimo.

Maždaug šešių kvadratinių metrų pašiūrėje, kaip ir daugelio benamių gūžtose, buvo labai daug daiktų, daugelis jų – sintetiniai, todėl labai degūs.

Viduje ugniagesiai rado iš metalinės statinės sukonstruotą krosnelę, bet ji nedegė. Sveikas buvo ir benamio gultas. Žmogaus toje pusėje nesimatė.

Tik kiek vėliau, kitame kampe stovinčiame fotelyje rastas sukniubęs žmogaus kūnas.

Pradžioje tyrėjai net negalėjo suprasti, kokios lyties yra šis žmogus. Vėliau įtarta, kad tai 60-metis šios pašiūrės gyventojas, besivadinantis Marseliu.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti. Kol kas neatmetama ir žmogžudystės versija. Daugiau tikimasi sužinoti po kūno tyrimo.

Marselį pažinojo daugybė žmonių, visi jie tikina, kad tai buvo nerūkantis, visada taikiai aplinkinių atžvilgiu nusiteikęs vyras.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Anonimas

Kokia dar sistema. Jis pats norėjo taip gyventi. Dirbti nenorėjo. Gudras melagis. Beje, draugiškas jis tol kol į akis šneka. O šiaip, visi benamiai jį vagimi ir melagiu vadino. Ką pamato, tą ir neša, net nepasiklausęs.

Darius

Laba deina renkame pinigus ant marselio laidotoviu pinigus kas gali keik paukot

pažįstu

Blemba, kad tik nebūtų Marselis. Geras, nuoširdus žmogus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS