BMW vairuotojai patyrė tūkstantines žalas: Klaipėdoje apvogti net trys automobiliai | KaunoDiena.lt

BMW VAIRUOTOJAI PATYRĖ TŪKSTANTINES ŽALAS: KLAIPĖDOJE APVOGTI NET TRYS AUTOMOBILIAI

Klaipėdoje vagys nusitaikė į BMW automobilius – antradienį po nakties apvogti net trys šios markės transporto priemonės.

Antradienį, apie 7.50 val., Birutės gatvėje pastebėta, kad yra įsibrauta į automobilį „BMW 520D“. Iš jo pavogtos šviesos jungiklių rankenėlės ir dalis priekinio skydelio. Žala siekia apie 2500 eurų.

Apie 08.30 val. Nidos gatvėje irgi pastebėtas apvogtas automobilis „BMW 428“. Išdaužus vairuotojo durelių stiklą, pavogta multimedija, multimedijos apdaila ir automobilio vairas. Padaryta žala – net apie 4000 eurų.

Apie 11.00 val., kaip praneša Klaipėdos apskrities policija, Reikjaviko gatvėje taip pat nuo vagių nukentėjo šio markės automobilis. Iš „BMW X5 M“, išdaužus priekinių durelių stiklą, pavogtas vairas ir padaryta žala siekia apie 1500 eurų.

GALERIJA

  • BMW vairuotojai patyrė tūkstantines žalas: Klaipėdoje apvogti net trys automobiliai
Redakcijos archyvo ir Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

loo

Taigi nebera operatyvininku, visus panaikino su reforma.

Lauriuj

Tai rejkejo ji irgi pasiųsti ant 3 raidžių, o jei ka ir į galvą duoti.

Lauris

Jau ir prie stoteliu nebegalesim rukyti man jau preitoi savaiteje kaskoks senis prisikabino ir dar necenzurineis zodziais isvadino jis man norejo trenkti as jam pasakiau tik bandyk. As ir policijoje pareiskima parasiau ir ft nusiunciau ir vistiek jo nerado kaip tie tyrejai dirba kad neranda tokiu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS