BMW vairuotojas Klaipėdoje sukėlė avariją ir kartu su keleiviu paspruko | KaunoDiena.lt

BMW VAIRUOTOJAS KLAIPĖDOJE SUKĖLĖ AVARIJĄ IR KARTU SU KELEIVIU PASPRUKO

Klaipėdoje įvyko policininkų techniniu vadinamas eismo įvykis, kuriame buvo sumaitotos dvi mašinos, bet žmonės išliko sveiki. Įvykis nebūtų išskirtinis, jei ne kaltininko veiksmai – jis paliko savo automobilį ir kartu su keleiviu paskubėjo dingti.

Pirmadienį garbaus amžiaus vyras savo "Nissan Qashqai" važiavo Sausio 15-osios gatve, o kai susilygino su sankryža su Rumpiškės gatve, iš šios gatvės išlėkė BMW ir rėžėsi į "Nissan Qashqai". Mašinos atšoko viena nuo kitos, iš vienos jų išsiliejo skysčiai, kita nulėkė į priešpriešinio eismo juostą ir sustojo tik prie šaligatvio. Abu automobiliai buvo gerokai apgadinti.

Kaip tokiais atvejais būna, tikėtasi, kad vairuotojai užpildys eismo įvykio deklaraciją.

Tačiau šįkart veiksmas vystėsi kitaip. Praeiviai matė, kaip iš BMW išlipo keleivis ir vairuotojas. Jauni vyrai atrodė apsvaigę. Jie nepasidomėjo, kaip jaučiasi kitos mašinos vairuotojas. Abu vaikinai paskubėjo dingti Rumpiškės gatvės kiemuose.

Visa tai savo išmaniaisiais telefonais užfiksavo keli atsitiktiniai praeiviai.

Atvažiavę policininkai pamatė, kad kaltininko automobilis pažymėtas švediškais valstybiniais numeriais.

"Šis faktas neturėtų sukliudyti rasti kaltininką. Tokiais atvejais kreipiamės į šalies, kurioje automobilis registruotas, pareigūnus prašydami pateikti duomenis apie automobilį apdraudusį paskutinį asmenį. Jeigu jis tikina, kad pats nevairavo šios transporto priemonės, turi pranešti, kam perdavė savo automobilį. Dažniausiai tokie atvejai baigiasi banaliai – po kelių dienų pabėgęs avarijos kaltininkas kreipiasi į policiją ir prašo jam grąžinti į policijos aikštelę nuvežtą automobilį. Nukentėjusysis neturėtų baimintis, kad bus patyręs neatlyginamų nuostolių. Skirtumas nuo kitų eismo įvykių tik tas, kad tyrimas kiek užtrunka", – teigė Klaipėdos apskrities Kelių policijos viršininkas Mindaugas Džermeika.

Ne paslaptis, kad iš įvykio vietos dažniausiai sprunka neblaivūs vairuotojai. Po kelių dienų nebeįmanoma įrodyti, kad kaltininkas buvo girtas.

Ikiteisminis tyrimas dėl šio eismo įvykio dar nepradėtas, pradėta administracinė teisena. Įvykio vietoje pareigūnai užsirašė liudininkų kontaktus, tad policija gaus ir vaizdo įrašus, kuriuose matyti vairuotojo veidas.

Įvykį matę ir galintys apie jį paliudyti klaipėdiečiai prašomi kreiptis į Kelių policijos vyresnįjį tyrėją Donatą Jucį tel. 8 700 61069.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Pokyciai po pokyciu...

BMW. Cha cha cha...

Narkomanai

Vėl šėlsta ar šiaip alkoholikai gasterbaiteriai ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS