Darbo savaitė Klaipėdoje prasidėjo eismo nelaime: gatvėje nukentėjo paspirtukininkas | KaunoDiena.lt

DARBO SAVAITĖ KLAIPĖDOJE PRASIDĖJO EISMO NELAIME: GATVĖJE NUKENTĖJO PASPIRTUKININKAS

Darbo savaitė Klaipėdoje prasidėjo eismo nelaime – automobilis partrenkė paspirtuku važiavusį vyrą. Tokios avarijos tampa miesto kasdienybe.

Eismo nelaimė Minijos gatvėje, ties posūkiu į Smiltelės gatvę, įvyko 8.54 val. Lengvasis automobilis partrenkė į gatvę įvažiavusį paspirtukininką.

38 metų nukentėjusysis greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažo skubiai išgabentas į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, abu avarijos dalyviai buvo blaivūs.

Gairės: nukentėjo paspirtukininkas, avarija LT, avarija Klaipėdoje
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Klp

Keista,kad tik vienas.)))

ups

bet ar kas mato, kas dedasi? kokiu greičiu jie važiuoja? mačiau du paauglius, darančius kilpas taip, kad pėstysis atsiduria tarp jų dviejų paspirtukų, mačiau, kaip važiuoja vienu paspirtuku du jaunuoliai, mama su vaiku, važiuoja net ne dviračiams skirtose šaligatvio pusėse, o kur nori ir kaip nori....Tai yra transporto priemonė ir negalima taip leisti šalia pėsčiųjų juos važinėti, ar dabar mama, eidama su mažyliu bus priversta laikyti vaiką už rankos ir dairytis visą laiką per petį? Dviračiai ir paspirtukai važiuoja visur, kur galima ir negalima, net požeminėmis perėjomis, nenulipdami, nuvingiuoja vežimėliui skirtomis vietomis....net šiurpu, kol kas dės visa jėga į sieną.....aš net savo mažulį šuniuką bijau ant ilgesnio pavadėlio paleisti, kad nenutrenktų....

Čerlis

Kiekvienai transporto priemonei reikalingos taisyklės One šeip sugalvoji ir važioji
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS