Disponavimu ginklais ir narkotikais įtariamas klaipėdietis suimtas trims mėnesiams | KaunoDiena.lt

DISPONAVIMU GINKLAIS IR NARKOTIKAIS ĮTARIAMAS KLAIPĖDIETIS SUIMTAS TRIMS MĖNESIAMS

  • 2

Disponavimu ginklais ir dideliu narkotikų kiekiu įtariamas vyras suimtas trims mėnesiams, antradienį pranešė Klaipėdos apskrities policija.

Individualią taksisto veiklą vykdantis 46-erių klaipėdietis buvo sulaikytas šį mėnesį, policijai gavus informacijos, kad jis gali platinti narkotikus.

Atlikdami ikiteisminį tyrimą Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai viename iš uostamiesčio Taikos prospekto daugiabučių aptiko narkotikų slėptuvę ir tą pačią dieną sulaikė įtariamąjį.

Vyro gyvenamojoje vietoje ir automobilyje kratas atlikę pareigūnai rado apie 350 gramų, įtariama, kelių rūšių narkotinių medžiagų, keturis ginklus, dvejas elektronines svarstykles bei daugiau nei 6 tūkst. eurų.

Teismo sprendimu įtariamajam skirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas trims mėnesiams.

Uostamiesčio policijos teigimu, įtariamasis policijai yra gerai žinomas, jis siejamas su organizuotu nusikalstamumu.

Anksčiau vyras yra teistas už valstybės simbolių išniekinimą, sukčiavimą, neteisėtą elektroninės mokėjimo priemonės ar jos duomenų panaudojimą, neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti, neteisėtą disponavimą šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogstamosiomis medžiagomis bei kito asmens dokumentais ir valstybės tarnautojo įžeidimą.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius.

 

https://youtu.be/2zY3sK7w47M

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

7

bahuriukas

Anonimas

Salin gauruotas letenas nuo LAISVES kovotojo

SUSIJUSIOS NAUJIENOS