G. Einikio skambučiai į teismą – iš areštinės | KaunoDiena.lt

G. EINIKIO SKAMBUČIAI Į TEISMĄ – IŠ AREŠTINĖS

Skandalais pagarsėjęs krepšininkas Gintaras Einikis ir vėl įsivėlė į nemalonumus. Penktadienio rytą asmeninio bankroto bylos svarstyme G.Einikis nepasirodė, nes buvo uždarytas į areštinę.

Skolų slegiamas aukštaūgis Klaipėdos miesto apylinkės teismui buvo pateikęs prašymą pradėti asmens bankroto bylą. Prieš dvi savaites G.Einikis buvo įpareigotas teismui pateikti reikiamus dokumentus ir į posėdį liudyti atsivesti žmoną bei tėvą.

Tačiau penktadienį, prieš posėdį, G.Einikis puolė skambinti keliais teismo telefonais ir aiškinti, kad į bylos svarstymą neateis.

Su G.Einikiu telefonu kalbėjusi teismo sekretorė įspėjo, kad apie neatvykimą į posėdį jis turėtų informuoti raštu. Tačiau G.Einikis tik leptelėjo, kad negali atvykti.

Netrukus į teismo raštinę jau skambino G.Einikio sutuoktinė Jurgita Einikienė. Moteris tikino teismo darbuotoją, kad jos vyras prieš ją smurtavo, tad jai teko kviesti policijos ekipažą.

Paaiškėjo, kad iš tiesų 8 val. ryte G.Einikis buvo patalpintas į areštinę, nes smurtavo prieš sutuoktinę. Olimpietis į areštinę uždarytas dviem paroms.

Paaiškėjo, kad G.Einikis į namus sugrįžo tik penktadienio rytą. Bent taip mėgino aiškinti J.Einikienė, skambinusi į teismo raštinę. Namuose sutuoktiniai susivaidijo, viskas išraugo į atvirą konfliktą, tad žmona tikino pati ir iškvietusi policiją.

Klaipėdos miesto apylinkės teismas, konstatavęs, kad G.Einikis į bylos nagrinėjimą neatvyko nepaaiškinęs priežasties, paliko jo ieškinį nenagrinėtą.

Teismo manymu, pats pareiškėjas nevykdė procesinių įsipareigojimų – nepranešė apie ketinimą nedalyvauti bylos svarstyme.

Tai reiškia, kad G.Einikiui kol kas bankrutuoti nepavyks. Šį teismo sprendimą jis dar per septynias dienas gali skųsti aukštesnės instancijos teismui. Tačiau jam neuždrausta dar kartą pateikti prašymą dėl bankroto bylos iškėlimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Zenonas Priekuliškis

Posėdį reikėjo atidėti, kol paaiškės ar yra pateisinama priežastis.Negi tai nepateisinama, jeigu uždarė prieš jo valią. Ten sėdint neprisišauksi nei advokato, nei gausi popieriaus ar rašiklį. Pasakys reikia turėti savo, kaip turėsi, kad viską prieš tai atima. Tai baisiau už policinę valstybę. O dabar per septynias d. skuskis. Galimai teisėjas(a) bendradarbiauja su advokatais, kiek žinau jiems labai trūksta darbo.

Kostia

Nenoriu karksėt, bet tas žmogelis blogai baigs...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS