Gargžduose pusamžė moteris nubausta už vertimąsi prostitucija | KaunoDiena.lt

GARGŽDUOSE PUSAMŽĖ MOTERIS NUBAUSTA UŽ VERTIMĄSI PROSTITUCIJA

  • 10

Spalio 10 dieną Klaipėdos r. PK pareigūnai vykdė priemonę, skirtą prekybai žmonėmis užkardyti. Prekyba žmonėmis yra sunkus nusikaltimas ir žmogaus teisių pažeidimas.

Vaikai ir suaugę asmenys gali būti išnaudojami priverstiniam darbui panašiomis į vergiją sąlygomis, prostitucijai, pornografijai, fiktyviai santuokai sudaryti, prekybai organais, nusikaltimams daryti ir pan. Seksualinis išnaudojimas – viena labiausiai paplitusių prekybos žmonėmis formų.

Klaipėdos rajono pareigūnai, patikrinę turimą informaciją, nustatė, kad 1969 m. gimusi moteris Gargžduose esančiame bute teikė seksualines paslaugas. Už vertimąsi prostitucija jai surašytas administracinio nusižengimo protokolas (pagal LR ANK 487 str.), skirta pusė minimalios baudos – 45 eurai.

Per 2021 m. Klaipėdos rajone iš viso  už vertimąsi prostitucija ar naudojimąsi prostitucijos paslaugomis yra surašyti trys, visoje Klaipėdos apskrityje – 50 protokolų (pagal LR ANK 487 str.)   

Priemonę vykdę pareigūnai tikrino ir Klaipėdos r. veikiančius ūkius – ar juose nėra žmonių, dirbančių panašiomis į vergiją sąlygomis. Pažeidimų neužfiksuota.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

taskasirviskas

Kada Lietuva pagaliau taps civilizuota Europos valstybė, o ne rytų bloko šalimi. Praktiškai visas civilizuotas pasaulis yra dekriminalizavęs ir daugumoje legalizavęs šį verslą. Peršasi natūralus klausimas, o kam gi vis tiktai yra naudingas slaptas prostitucijos verslas? Čia ko gero verslininkai niekaip negali susitarti, kad būtų inicijuotas intymių paslaugų teikimo legalizavimas, kaip kad susitarė dėl azartinių lošimų.

Bachūras +35

Parašyta antraštėje pusamžė moteris, lyg kažkas atgrasaus ar siaubingo. 50-metės oi karštos būna moterys, susitvarkiusios, pasportavusios, kūdos, įdomu kalbėtis. Taip kad nereikia čia tipo šokiruoti

Mustangas

Kiekvienas žmogus stengiasi kažkaip išgyventi ir užsidirbti pragyvenimui ir kas kaip moka. Bet ši motetyte nėjo vogti arba apgaudinėti senolių, ji suderino savo darbą su malonumu,ar tai jau taip blogai...?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS